Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ovlivnění testu hiv

Infekce petra . 20.2.2011

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda masti Locoid Lipocream a Imacord mohly ovlivnit výsledek, pokud jsem je používala pouze na mazání brady? a zda-li výsledek již po 62 dnech je spolehlivý či bych test měla absolvovat ještě jednou? děkuji moc

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Krásný den.Zevní aplikace kortikoidních krémů testy na HIV neovlivní.Otázka spolehlivost testů za 62 dní od předpokládám risikového kontaktu závisí na typu používaného testu.Proto v tomto případě je třeba konsultovat specificitu,sensitivitu a ev.potřebu opakovat vyšetření s pracovištěm,kde jsteprvní vyšetření absolvovala.Prosím,s důvěrou prodiskutujte svůj dotaz,je přirozený.

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ovlivnění hodnoty FEV při CHOPN infektem

Dobry den. Memu partnerovi při diagnostice CHOPN dělali spirometrii par dni...

Ovlivnění hormonální antikoncepce


Ovlivnění hormonální antikoncepce

Dobrý den, děkuji za vámi zodpovězený předešlý dotaz a obracím se na Vás ještě...

Ovlivnění lindynette 20 a ospen 1500

Dobry den, chtěla bych se zeptat na snížení účinnosti lindynette při užívání...

Ovlivnění marihuany na testy z moči a krve

Vážený pane doktore/paní doktorko, potřeboval bych od Vás radu. Chystam se jít...

Ovlivnění menstruace

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Potřebovala bych buď vyvolat nebo oddálit...

Ovlivnění menstruace mononukleozou

Dobrý den, v den kdy jsem dostala menstruaci jsem měla vysoké teploty, které...

Ovlivnění pohlaví dítěte

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda je možné nějak ovlivnit pohlavý dítěte,máme...

Ovlivnění růstu penisu v pubertě

Zdravím, jak už název napovídá, chci se zeptat, zda mohu ovlivnit růst svého...

Ovlivnění těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může injekce na vyvolání menstruace nějak...

Ovlivnění účinku antidepresiv

Dobrý den, mám na vás velkou prosbu, a zároveň dotaz, může v případě, když...

Ovlivnění účinku antikoncepce

Dobrý den. Už nějaký čas beru HA Trinovum a teď jsem k tomu začala jist proti...

Ovlivnění účinku antikoncepce

Dobrý den, ještě bych se ráda zeptala ke své dříve položené otázce, co se vlastně...

Ovlivnění účinku DALACIN C


Ovlivnění účinku HA

Dobrý den, užívám HA Minervu a nově jsem teď začala brát Mycosyst, měla jsem...

Ovlivnění účinku léku na snížení krevního tlaku Twynsta grapefruitem

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda reálně dochází k ovlivnění účinku léku na...

Ovlivnění účinku Pharmatex - globulí

Prosím o informaci, jestli může být účinek Pharmatex- čípků ovlivněn, pokud...

Ovlivnění účinnosti antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Jeanine a zároveň jsem začala užívat léky proti...

Ovlivnění účinnosti antikoncepce antibiotiky

Dobrý den, měla bych na Vás otázku která mi nedá spát. Chytla jsem od přítele...

Ovlivnění výsledku OGTT?

Dobrý den, nevím, zda jsem ve správné poradně, ale zkusím to:-) Zajímalo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krev ve stolici při infekčním průjmu


MUDr. Jaroslav Pachta

Ordinace lékaře specialisty psychiatra

Spineni pred menstruaci

dobry den, delsi dobu me trapi spineni pred menstruaci asi 8 dni a silny predmenstruacni...

Bolest břicha

Dobrý den, chci se zeptat. Jsem měsíc po laparoskopicke operaci žlučníku a stále...

Cipralex a nežádoucí účinky

Vážená paní doktorko, již asi čtvrtý týden užívám AD Cipralex, prozatím jsem...

Těhotenství po léčbě Synarelem

Dobrý den, paní doktorko, v létě mi byla diagnostikována rozsáhlá endometrióza,...

Závratě, brnění rukou, únava, nadměrné pocení, těžké nohy a ruce


Pichlavé bolesti celého břicha

Dobrý den, již druhý den m pichlavé bolesti celého břicha. Není mi špatně na...

Kožní léze

Už 2 týdny mám na noze tuto černou skvrnu a teď mi to napadlo i druhý prst....

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Essential forte

Dobrý den, při odběru na jaterní testy jsem měla zvýšené ALT 0,91(AST 0,45),...

Opakované záněty očních srtuktur

Dobrý den. Stále se mi opakují záněty oka. Začala jsem střídat ordinace, protože...

Fialová bulka v konečníku

Dobrý den. Objevil jsem bulku v konečníku, která nebolí ani nejde cítit hmatem,...

Bolest na hrudi, bolest břicha

Dobrý den, již pár dní mám bolesti hlavy, na hrudi, zrychlený tep, trochu mě...

Obava z boreliózy a encefalitidy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×