Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Panická úzkostná porucha

Psychika lenka 30.4.2009

Když má člověk např. angínu, má m.j. třeba zvýšenou sedimentaci. Je onemocnění, zvané panická úzkostná porucha, nějak hmatatelně, např. laboratorně ( viz analogie výše) prokazatelné? Nebo je stanovení diagnozy čistě závislé na rozvaze psychiatra.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Při panické atace může být vyšší krevní tlak, bolesti na hrudi a podobné obtíže, ale nic z toho není pro tuto poruchu specifické. Takže diagnosa se stanoví na základě psychiatrického či psychologického vyšetření.

Související dotazy

Úzkostná panická porucha
Dobrý den, nedávno mi byla diagnostikována úzkostná...
Panická úzkostná porucha
Dobrý den, před dvěma měsíci mi byla diagnostikována...
Úzkostná panická porucha
Dobrý den už nemůžu jsem vysílena a unavená bojuji...
Panická porucha
Dobrý den, užívála jsem rok amisuprid mylan 50. ..v...
Úzkostná porucha
Dobry den, nekolikrat za mesic se mi vzdy z niceho...
Panická porucha
Zdravím, Chcem sa spýtať či je možné že po týždni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Panická úzkost a časté močení

Zdravím mám panickou úzkost na kterou beru prášky cipralex ..a chci se zeptat...

Panická úzkost ve vztahu

Dobrý den, Už asi dva roky trpím panickou úzkostí, byl jsem stím u psychologa...

Panická úzkost, porucha štítné žlázy

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně babičky. Je jí 65 let. V minulosti trpěla...

Panická úzkost,deprese

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Po výměně AD z Citalonu na Asentru ted už 11den...

PANICKÁ ÚZKOST?

DOBRÝ DEN PANE DOKTORE,JIŽ 15LET TRPÍM PANICKOU ÚZKOSTÍ,ALE POPRAVDĚ JSEM JÍ...

Panická úzkostná porucha

Dobrý den, od svých 21 let( nyní je mi 40 ) trpím následkem postraumatického...

Panická úzkostná porucha

Dobrý den, od roku 2010 jsem začala mít postupně, více či méně, psychické potíže....

Panická úzkostná porucha

Dobrý den, moc děkuji za Vaši odpověď. Máte pravdu, jsem vnímavá nejen ke svému...

Panická úzkostná porucha

Dobrý den, před dvěma měsíci mi byla diagnostikována panická úzkostná porucha....

Panická úzkostná porucha

dobrý den, manžel trpí panickou úzkostnou porochou 5 měsíců, navštěvuje lékaře...

Panická úzkostná porucha - mám ji?

Dobrý den, před měsícem a půl jsem měla typický záchvat paniky v MHD(bušení...

Panické ataky

Dobry večer. Je mi 20 let. Trpím panickou poruchou. Jednu attaku mam prave...

Panické ataky

Dobrý den, začalo to v roce 2014. Pracuji jako řemeslník na živnost ve...

Panicke ataky

Dobry den,mam dotaz,jiz od ledna se mi stavalo,ze se mi delalo spatne od zaludku,motani...

Panické ataky

Dobrý den, ráda bych se akutně poradila s nějakým odborníkem. Moje doktorka...

Panické ataky

Dobrý večer, už asi 4 měsíc mě trápí,dříve občasné ,tak jednou za 14dní ,ted...

Panické ataky

Dobrý den, mívám problém s celkem silným bušením srdce a přitom se mi špatně...

Panické ataky

Dobrý den před 14 dni jsem měla panickou úzkost, zvýšený tlak,zpocené ruce a...

Panické ataky

Dobrý den, beru AD Itakem 5mg a při potížích rivotril 0.25mg na panickou poruchu....

Panické ataky

Dobry den. Nedavno jsem dostala panicky atak bylo to pred dvoumi mesicemi, mela...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vzduch pod kůží

Dobrý den, chci se zepatat co mám dělat když se mi stala taková příhoda...píchl...

Bolest paže po odběru krve

Dobry den, je mi 19 a před tydnem mi v nemocnici obírali krev, cely tyden...

ATB v těhotenství

Dobry den, jsem v 10 tt a mam jiz po nekolikate streptokoka. Bohuzel jsem loni...

Bederní páteř - bolest při ohybu a dotyku

Dobrý den, již zhruba půl roku pociťuji bolest v oblasti bederní páteře, konkrétně...

Nepříjemné tlaky v hlavě

Dobry den, jiz par let se peru s neprijemnymi tlaky v hlave. Tyto tlaky se drive...

Vzduch pod kůží

Dobrý den, chci se zepatat co mám dělat když se mi stala taková příhoda...píchl...

Papilomavirus a muž

dobrý den, bývalé přítelkyni diagnostikovali papilomavirus, chci se zeptat,...

Vykašlávání hlenů

Dobrý den můj manžel již několik měsíců vykašlává hleny ale kontrola těchto...

Vykašlávání krvavých hlenů -

Dobrý den ,před 4 dny sem byla u lékaře stím že sem měla vysoké horečky...

Papilomavirus

Dobrý den, před dvěmi lety mi byl zjištěn papilomavirus. Chodím na pravidelné...

Bolest levého prsu

Dobrý den, asi měsíc mě trápí bolest levého prsu, je mi 31 let. Místo bolesti...

Bolest žeber


Alergická konjunktivitida

Dobrý den,asi tři měsíce mám problémy spojené z pálením očí,mírně zarudlé víčka...

Vykašlávání krve

Dobrý den, Občas zahlédnu ve vykašlaném hlenu po ránu krev. Je to opravdu...

Augmentin a průjmy

Dobry den, ve čtvrtek jsem začala užívat antibiotika Augmentin na základě vyšetření...

Invalidní důchod

Dobrý den chci se zeptat jak je to sinvalidním důchodem kdy a jak vzniká nárok...

Invalidní důchod

DOBRY JDEM JSEM PO OPERACI BEDERNI PATERE,JELIKOZ UZ MARODIM OD UNORA JE MOZNE...

Nárok na částečný invalidní důchod po operaci krční páteře

Dobrý den, měla bych dotaz, zda mám nárok na částečný inv. důchod po operaci...

Invalidní důchod

Dobrý den, jsem měsíc po operaci krční páteře. Náhrada disku C5/6. Potíže s...

Řitní trhlina

Dobrý den pane doktore mám velké problémy s řitní trhlinou byla jsem dnes ráno...

Reklama
Zavřít