Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Potenciální nákaza COVID-19

Infekce Aleš 4.11.2020

Dobrý den mám se při ztrátě cichu dostavit na testování na Covid - 19, pokud netrpim žádnými jinými příznaky, nebo stačí dodržet jen 14ti denní karantenu?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zarina Karimova

Specializace: Infekční lékařství‎ Pracoviště: Global Assistance

Dobrý den, Aleši
Pokud dodržíte 14denní karanténu od počátku rozvoje obtíží, tak není b...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Potenciální nákaza COVID-19
Zdravím, mohl jsem prodělat Covid 19, aniž bych o tom...
Potenciální nákaza COVID-19
Dobrý den, byl jsem na Covid PCR testech, které vyšli...
Potenciální nákaza COVID-19
Dobrý den, nevím co mám dělat - téměř všichni moji...
Potenciální nákaza COVID-19
Dobrý den, od 15.10 bolest hlavy únava, zvýšená teplota...
Potenciální nákaza COVID-19
Dobrý den, prosím o radu, mám asi týden problém se...
Potenciální nákaza COVID-19
Dobrý den, neuvědomují si, ze bych byla vědomě v kontaktu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Potenciální nákaza coronavirem

Dobrý deň,chcem sa opýtať, či sa dá nakaziť koronavirus aj prostredníctvom balíka,...

Potenciální nákaza coronavirem

Dobrý den, chci se optat druhý den mě bolí v krku... mezi lopatky a trošku i...

Potenciální nákaza coronavirem

Dobrý den, je možný, že pacient trpící koronavirem může mít pouze příznaky nosohltan,...

Potenciální nákaza coronavirem

Dobrý den, jsem z Brna a pár dní mě trápí suchý kašel. Nastupuje zejména v noci,...

Potenciální nákaza coronavirem

dobry den od pondeli jsem doma s bolesti v krku a s rymou,ale horečku...

Potenciální nákaza coronavirem

Dobrý den, manžel kolegyně byl měsíc služebně v Indii, vrátil se minulý týden...

Potenciální nákaza coronavirem

Dobrý den, jsem zdravotní sestra, pracuji na CT (sice ne v červené zoně) ale...

Potenciální nákaza coronavirem

Dobrý den. Chci se zeptat. V prací se nám potvrdil koronavirus před 12 dny u...

Potenciální nákaza coronavirem a hypertenze na terapii

Dobrý den, ráda bych Vám položila otázku týkající se koronaviru ve vztahu k...

Potenciální nákaza coronavirem a pertusse

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak je pro mě nebezpečný koronavirus. Jsem...

Potenciální nákaza COVID-19

Dobry den, pokusim se stručně. Manzel je od 29.12 kovid pozitivni, ja a dcera...

Potenciální nákaza COVID-19

Zdravím, mohl jsem prodělat Covid 19, aniž bych o tom věděl ? Teploty jsem neměl,...

Potenciální nákaza COVID-19

Dobry den chce se zeptat us 3 den me boli na prave plici nemuzu se poradne nadechnou...

Potenciální nákaza COVID-19

Dobry den chci se zeptat, 14dnu zpatky jsem mel jeden den zimnici dalsi tri...

Potenciální nákaza COVID-19

Dobrý den, od 15.10 bolest hlavy únava, zvýšená teplota 37.3-7 to trvalo do...

Potenciální nákaza COVID-19

Dobrý den, už víc než měsíc se synem kašleme, nepomohla ani antibiotika. Ale...

Potenciální nákaza COVID-19

Dobrý den , mohu se zeptat jestli je možné když celou noc a celý dnešní den...

Potenciální nákaza COVID-19

Dobrý den, prosím o radu, mám asi týden problém se zhluboka nadechnout, přikládala...

Potenciální nákaza COVID-19

Dobrý den, neuvědomují si, ze bych byla vědomě v kontaktu s nakazenou osobou,...

Potenciální nákaza COVID-19

Dobry den,v praci jsme se vcera dozvedeli o 2 pripadech korony.Za jak dlouho...