Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pozdní užití antikoncepce

Antikoncepce Marie . 30.5.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, mám dotaz, v sobotu 28.5.2011 jsem si měla v 20:00 vzít antikoncepci, ale bohužel jsem zapomněla a vzala jsem si ji až po 14 hodinách, tedy kolem 10 hodiny ráno... a teď nevím, jak postupovat dál, jestli brát prášky dál. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ano samozřejmě pokračujte,bylo by dobré v tomto cyklu ještě přidat kondom když to bylo více než 12 hodin příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. 2 hodiny po užití...
Užití více tabletek antikoncepce
Užívám přes rok lindynette 20, včera večer v obvyklé...
Antikoncepce
Dobrý den,chtěla bych se zeptat, dnes jsem si vzala...
Průjem 22 hodiny po užití antikoncepce Yaz
Dobrý večer, užívám antikoncepci YAZ. Chtěla bych se...
Průjem 22 hodiny po užití antikoncepce Yaz
Dobrý večer, užívám antikoncepci YAZ. Chtěla bych se...
Užití jedné tablety antikoncepce navíc (Yaz)
Dobrý večer, prosím o radu...Užívám antikoncepci Yaz....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pozdější začátek braní AK

Dobrý den, minulé 2 měsíce jsem brala antikoncepci bez přestávky a gynekolog...

Pozdní akné

Dobry den. Pordte prosim. Na hornich polobine zad na krku castecne i na obliceji...

Pozdní gestóza během těhotenství

Jak se projevuje pozdní gestoza během těhotenství. Lze jí předcházet a může...

Pozdní léčba hypofunkce štítné žlázy v těhotenství

Dobry den, mam 29r. a som v 17tt. Na endokrinologii som sledovana od zac. tehu,...

Pozdni mononukleoza

Dobrý den,chtela bych se zeptat, co znamena pojem pozdní mononukleoza? V pondeli...

Pozdní očkování

Dobrý den, mám syna kterému 8.října bude 6 měsíců???? Nemáme tedy už nárok na...

Pozdní pilulka pátý den v 1.týdnu (Vreya)

Dobry den, chtěla bych se zeptat, jestli můžu otěhotnět, když jsem s přítelem...

Pozdní syfilis

Dobrý den ,neberte to ,že bych paní doktorce Evě Gadoši co mi odpověděla na...

Pozdní těhotenství

Dobrý den, mám jeden dotaz. Již pár dní mám pocit pohybů dítěte v podbříšku....

Pozdní termín vyšetření

Dobrý den, mamince praktický lékař u pravidelné kontroly v lednu zjistil,...

Pozdní užití pilulky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Ve 12:00 beru pilulku. Jenže jsem na ní 2x...

Pozdní vyvrcholení, ejakulace

Dobrý den, obracíme se na vás s problémem mého přítele. Při sexu se nemůže opravdu...

Pozice varlete

Dobrý den. Po operaci praveho varlete kvuli hydrokele se neustale obavam kvuli...

Pozice varlete po operaci hydrokely

Dobrý den. Zda se mi že po operací hydrokely na pravém varleti je buď celý obal...

Pozitivita HBsAg v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 33. tt těhotenství a byl mi v krvi zjištěn nález HbsAg jako...

Pozitivita HIV

Dobrý den pane doktore. Prosím vás, už jsem úplně na dně. Měla jsem nechráněný...

Pozitivita HLA B 27

Dobrý den pane doktore. Už nevím na koho se obrátit dále ..Dlouhé roky mám střídavé...

Pozitivita těhotenského testu

Dobrý den,prosím chci se zeptat ,menstruaci jsem naposledy dostala 17.3.od...

Pozitivní ANA

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se vás zeptat, mám více nemocí a to ulcerózní...

Pozitivní ANA

Dobrý den, prosím o radu. Jsem často nachlazená a byla mi zjištěna oslabená...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×