Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Protilátky HIV

Pohlavní nemoci Jana . 20.11.2008

Dobrý den, na začátku prosince se chystám jít na HIV test. Nyní jsem 5 dní užívala lék Triprim. V příbalovém létaku píši, že se jedná o léčivo učinkem připomínající antibiotika, avšak čistě chemického původu (chemoterapeutika). Vím, že některá antibiotika mohou zpomalit tvorbu HIV protilátek a já si nejsem jistá, jestli bych raději neměla těch 5 dnů počkat ještě navíc. Ovlivnil by tedy tento lék tvorbu protilátek? Děkuji. Jana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Triprim v žádném případě hladinu HIV protilátek neovlivňuje.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Protilátky

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat před více jak dvěma lety jsem měl 2 rizikové...

Protilatky

Dekuju za odpoved. Takze protilatky proti krevnim destickam a chlamydie trachomatis(jeste...

Protilátky

dobrý den, mám zvýšené jaterní testy a tak mi lékařka udělala testy n infekce...

Protilátky

Dobrý den, při preventivní prohlídce u své doktorky jsem si nebyla jistá datumem...

Protilátky

Dobrý večer,jsem ve 13 týdnu těhotenství a v krevní testech mě vyšly špatně...

Protilátky - Ebstein - Barovej vírus

Dobrý deň, chcela som sa opýtať čo znamenajú nasledovné hodnoty z výsledkov...

Protilátky a zbytkový alkohol

Dobrý den, kvůli častým dobrodružným cestám a zároveň jisté hypochondrii, jsem...

Protilátky ANA

Dobrý den, trpím lokalizovanou formou sklerodermií. Včera jsem si byla pro výsledky...

Protilátky anti A

Chtěla bych se zeptat: mám kr. skupinu 0, manžel A. Při druhém porodu mi zjistili...

Protilátky CMV

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaké řešení pro můj problém....

Protilátky HSV v krvi

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda jde z protilátek v krvi u...

Protilátky HSV1

Dobrý den, chtěla bych se poradit s následujícími výsledky imunologického vyšetření...

Protilátky IgG plané neštovice

Dobrý den, rodiče si nebyli jistí, zda jsemv dětství prodělal plané neštovice,...

Protilátky listerie těhotenství

Dobry den, jsem v 21. tydnu tehotenstvi, pred cca mesicem mi brali krev kvuli...

Protilátky na borrelie

Dobry den pri hromadnem vysetreni krve mi byla nalezena pozitivni borelia igG...

Protilátky na lues

Dobrý deň, potrebovala by som odbornú odpoveď. Musím vzniesť malinko dlhší...

Protilátky na plané neštovice

Dobrý den,můj patnáctiletý syn/má bakteriální a pylovou alergii/ ještě neprodělal...

Protilátky na plané neštovice

Dobrý den, jsem nyní ve 39. týdnu, minulý týden mi byl diagnostikován pásový...

Protilatky na Rubeollu

Dobry den, predem dekuji za odpoved ohledne tech chlamydii a toxoplasmozy. Jeste...

Protilátky na žloutenku typu B

Dobrý den, prosím o radu. Před týdnem jsem porodila a byly zaslány potřebné...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Magnetická rezonance a těhotenství

Dobrý den , chtěla bych se zeptat .. Snažíme se o druhé dítě a pořád se nedařilo...

Plotýnka


Zvětšená lymfatická uzlina

Dobrý den, mám 18 let a již delší dobu zvětšenou levou lymfafatickú uzlinu na...

Když si dám jakékoli jídlo, tak vždy v ústech mám kyselo


Menstruace bez krvácení


Bolest zad spojená se zvracením


Artroskopie kolene

Dobrý den mám dotaz už 3 měsíce mám problém s kolenem doktor v Motole mně řek...

MUDr. Radim Ševčík

Odborný lékař ortopedie

Mohl mi s ni byt nevěrný?


Osteochondróza disku L5/S1, Spondyloartrotické změny L1/L5


Boule na krku


Kolonoskopie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou příznaky při protržení střeva při...

Zelená stolice


Máte křečové žíly? Zkuste s nimi zatočit pomocí vitamínů


Podrážděný konečník a krvácení

Absolvoval jsem léčbu hemeroidů tzv.podvázáním . Přesto se občas objeví krvácení...

Zarudnutí na noze

Dobrý den, něco jsem si na noze rozškrábla (já si totiž myslela, že je to špína),...

RTG plic

Dobrý den, v rámci předoperačního vyšetření jsem byla na RTG plic a až doma...

Různé ejakulování

Dobrý den, chci se zeptat já když onanuju tak když se udělám tak ze mě nevyjde...

Medúzy se mohou objevit i ve Vltavě

Slovo "medúza" většinou evokuje moře, kde tihle živočichové převážně žijí. Můžou...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×