Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Protilátky u HIV

Tereza 7.9.2018

Dobrý den, testy na hiv se mohou považovat za spolehlivé již po 2 měsících, pokud se neužívání kortikoidy nebo antibiotika. V průběhu těch 2 měsíců jsem užívala valetol, gynopevaryl,endiaron, hylak forte, fenistil gel, cicatridinu a dvakrát denně beru hlivu ústřičnou. A nevím, zda něco z toho ty kortokoidy obsahuje? Děkuji moc za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Vamed-Mediterra

Dobrý den,
ani jeden z vyjmenovaných přípravků kortikoidy neobsahuje - navíc jsou to léky, které by měly být dostupné jen na lékařský předpis.
Co se týká protilátek proti HIV,tak mohou být pozitivní až po třech měsících, proto se doporučuje kontrolní odběr v této době.
Přeji, aby Vám testy dopadly dobře.
S pozdravem

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
Protilatky
Dekuju za odpoved. Takze protilatky proti krevnim destickam...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Protilátky proti toxoplazmóze

Dobrý den, je možné si zažádat samostatně v laboratoři o krevní testy, zda mám...

Protilátky proti Trofoblastu

Dobrý den, paní doktorko. Jsem po třech těhotenských ztrátách. Mám dotaz. Otěhotním...

Protilátky proti trofoblastu v těhotenství

Dobrý den, jsem těhotná 10. týden po IVF, bohužel až nyní mi přišly výsledky...

Protilátky přenesené kojením

Dobrý den, při kojení dostane mimiko všechny protilátky, které mám také já?...

Protilátky přenesené kojením

Dobrý den, dostla jsem odpověd od Mudr. Vorlíčkové, týkající se přenosu protilátek...

Protilátky při mononukleoze

Dobrý den, před několika lety mi vysel test na autoprotilatky pozitivni (1:640)...

Protilátky příušnice

Dobrý den, 2.5. 2014 jsem nechala syna naočkovat vakcínou Priorix. Chtěla bych...

Protilatky S-atpo

DObry den, som tehotna. v prvom trimestri mi namerali TSH 3,5 /OK/, ft4...

Protilátky štítné žlázy

Dobrý den, jsem ve 20 týdnu svého prvního těhotenství. Na genetice mi zjistily...

Protilátky toxoplazmozy u novorozence

Dobrý den, prosím o radu. Mám 14-ti denní holčičku, u které byly prokázány...

Protilátky u Rh negativní matky.


Protilátky v krevní skupině

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co to znamená, když mi vyšly nějaké tři protilátky...

Protilátky v krvi

Vážená paní doktorko, dočetla jsem se, že chlamydie se z krevních odběrů prokazují...

Protilátky v krvi

Dobry den, je mozne aby po dvou letech od potencionalni nakazy infekci(hiv,hepatitida..)cloveku...

Protilatky v krvi a HCG

Dobry den, jeste bych se chtela zeptat, zda jine protilatky v krvi mohou snizit...

Protilátky v krvi IGG 1,77

Dobrý den, byly mi zjištěny protilátky borelií v krvi IGG 1,77 a doktor mi...

Protilátky v krvi po infekci

Dobry den, je mozne aby stejne jako napr.par let po ockovani kdy muze cloveku...

Protilátky v těhotenství

Dobrý den,jsem ve 13 týdnů těhotenství,krevní skupiny AB Rh pozitivní a vyšly...

Protilátky v těhotenství

Dobrý den,jsem podruhé těhotná.Rh faktor neg.,manžel poz.U prvního těhotenství...

Protilátky v těhotenství

Dobrý den, mám pozitivní protilátky anti-D titr v NAT 128. Krevní skupina je...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dieta při onemocnění štítné žlázy


Rivotril


Puchýřky na kůži


Plíseň

Dobrý den, mám jakési nejspíše plísňové onemocnění v podpaží a to pouze na ochlupení...

Od začátku užívání hormonální antikoncepce pozoruji v pochvě takový bílý docela hustý hlen bez zápachu

Dobrý den, přibližně od začátku užívání hormonální antikoncepce pozoruji v pochvě...

Bolest horního patra v ústech


Píchání pod levým prsem

Dobry den, vcera a nekdy mozna jenom 1x za 2 měsíce mě píchá pod levým prsem...

Biolog.léčba


Preejakulát a otěhotnění


Syndorm polycystických ovarií

Dobrý den, nemohu rok a půl otěhotnět, mám za sebou 4 cykly s clostylbegythem...

Těžkost na hrudi, špatné dýchání

Dobrý den, již rok a půl se potýkám se stavy, kdy mám někdy pocit, že snad...

Lek tramadol pred porodem

moc vas prosím brala jsem tramadol retard 100 mg 4 pilulky denne ted jsem...

Zúžení páteřního kanálku

Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás požádat o vysvětlení následujícího výsledku...

Bolest pod kolenem


Pupínky na tříslech


Doxyhexal 200mg při léčení Ureaplasmy


Oteklé stydké pysky

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně nateklých malých stydkých pysků....

Bolest při kolonoskopii

Právě jsem viděla video o kolonoskopii, kde se říká, že je bezbolestná. Já jsem...

Změna lékaře

Dobrý den, chtěla bych změnit svého ošetřujícího lékaře - gynekologa a chtěla...

Tlak v uchu a bolest v krku

Dobrý den, přibližně před týdnem jsem měl něco jako chřipku. Měl jsem horečky...

Zavřít reklamu