Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Protilátky u covid-19 a PCT test

Infekce Ondra 11.11.2021

Dobrý den. Kamarádka podle všeho prodělala covid, první příznaky měla 11 dní zpět, poté se zhoršily, suchý kašel, bolest na hrudi, bolest hlavy, ztráta čichu i chuti. Domácí samotesty jí vyšly pozitivní, nicméně oficiální test, který si nechávala dělat tuto sobotu vyšel negativní. Má cenu chodit nyní na test znovu, když už jí je relativně dobře, aby měla potvrzení o prodělání covidu, nebo už je moc pozdě na to aby to test zachytil? Případně je nějaký jiný způsob jak si oficiálně nechat potvrdit prodělání nemoci? Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Pokud PCR test na covid-19 vyšel negativní, mohlo se u samot...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Protilátky u covid-19
Dobrý den, Mám dotaz týkající se protilatek na Covid...
Protilátky po infekci covid-19
Dobrý den, rád bych se zeptal na pár informací ohledně...
COVID 19 protilátky
Dobrý den, mohu poprosit o vysvětlení výsledku testu...
Test na Covid - 19
Dobrý den, mám dotaz ohledně covid 19. 3.12. Udělá...
Protilátky u covid-19
Dobrý den, dnes jsem se nechala testovat na protilátky...
Protilátky u covid-19
Dobrý den. Ve dnech 17.-24. Března jsem byla hospitalizovana...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Protilátky u covid-19

Dobrý den, syn (42let) měl od 8.12.cca 7 dní příznaky- cítil se jako při kocovině,...

Protilátky u covid-19

Dobrý den,paní doktorko.Prosim o radu ohledně výsledků testů na protilatky Covid.Včera...

Protilátky u covid-19

Dobrý den, covid jsem prodělal v říjnu 2020 a nyní 11.8.2021 jsem si nechal...

Protilátky u covid-19

Dobrý den, dnes jsem se nechala testovat na protilátky Covid 19,ale z výsledků...

Protilátky u covid-19

Dobrý den, Mám dotaz týkající se protilatek na Covid 19 Kazdy týden, minimálně...

Protilátky u covid-19

Dobrý den v příloze posílám foto výsledku z protilátek na covid.Rozumím výsledku...

Protilátky u covid-19

Dobry den, Pokud ma nekdo pozitivni test na protilatky a potka se(zije v domacnosti)...

Protilátky u covid-19

Dobrý den, dovolte mi prosím se na Vás s důvěrou obrátit. Vzhledem ke skutečnosti,...

Protilátky u covid-19

Dobry den, chci se zeptat, za jak dlouho po prvních příznacích nejlépe absolvovat...

Protilátky u covid-19 a očkování

Dobrý den, v březnu to budou dva roky, co jsem prodělala těžký oboustranný covidový...

Protilátky u HIV

Dobrý den, testy na hiv se mohou považovat za spolehlivé již po 2 měsících,...

Protilátky u infekce Helicobacterem pylori

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o interpretaci výsledku rozboru krve...

Protilátky u mycoplasmové infekce

Dobrý deň, prosím Vás vedel by mi výsledok tohto vyšetrenia krvi vysvetliť odborník...

Protilátky u Rh negativní matky.


Protilátky v krevní skupině

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co to znamená, když mi vyšly nějaké tři protilátky...

Protilátky v krvi

Dobrý den, paní doktorko chtěl bych se zeptat ohledně mojí imunitu a případný...

Protilátky v krvi

Vážená paní doktorko, dočetla jsem se, že chlamydie se z krevních odběrů prokazují...

Protilátky v krvi

Dobry den, je mozne aby po dvou letech od potencionalni nakazy infekci(hiv,hepatitida..)cloveku...

Protilatky v krvi a HCG

Dobry den, jeste bych se chtela zeptat, zda jine protilatky v krvi mohou snizit...

Protilátky v krvi IGG 1,77

Dobrý den, byly mi zjištěny protilátky borelií v krvi IGG 1,77 a doktor mi...