Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Psychika?

Psychika Petra . 2.8.2011

Moc Vám děkuji za příjemnou a povzbuzující odpověď. Víte, jde mi spíše o to, zda je nějaká naděje na úplné vyléčení? Chtěla bych se obejít bez léků.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Bez léků byste se obešla,věřte mi.Ale je to zbytečné plýtvání energií.Léky Vás nemění,jen Vám vlastně trochu pomáhají,chrání Vaši imunitu,posilují Vaši vnitřní stabilitu.Všechno zvládáte Vy.

Související dotazy

Psychika
Dobrý den,velmi Vás prosím o radu.Před třemi týdny...
Narušená psychika
Dobrý den,nejedná se o mně,ale o partnera. Neutále...
Psychika
Dobrý den,už dlouhou dobu mám problémy s psychikou.Když...
Psychika
Dobrý den, na internetu jsem našla tento odkaz,...
Psychika
Dobrý den, Prosím Vás mám problém.26.9 jsem v práci...
Psychika po porodu
Dobrý den, mám 14-ti měsíční dvojčata, od porodu jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Psychika stres a deprese

Paní Doktorko,moc vám děkuji za odpověd,bylo to pro mě moc důležité a jsem i...

Psychika u naší 4-leté dcery

Dobrý večer,chtěla jsem se optat,máme 4letou dceru a 17 měsíčního syna.Dcera...

Psychika-bolest žaludku

Dobrý den, před několika lety jsem měla velké psychické potíže doma a od té...

Psychika-dýchání

Dobrý den,jelikož chodím 2 měsíce po vyšetření, nebyla jsem na to psychicky...

Psychika, erekce, stres

Dobrý den pane doktore, omlouvám se předem, za další text, přesto bych...

Psychika, sebevražda

dobry den moje babicka spachala sebevrazdu mela schizofrenii ja jsem v posledni...

Psychika,nezvyklé bolesti

Dobrý den, je mi 17 let. V roce 2013 jsem měla takový "záchvat", kdy jsem nemohla...

Psychika,páteř,nebo co?

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,před 3měsíci jsem měla divné stavy,myslím že...

Psychika,stres a dýchání

Dobrý den, obracím se na vás se svým problémem (a předem se omlouvám, že to...

Psychika,Vysoký krevní tlak,bolest zad,pískaní v uších,tlak na hruď,bolest v pravé paži

Dobrý den je mi 13 let a mam potíže.Nedávno se mi stala příhoda večer kdy se...

Psychika?

Dobry den, prozivam nasledujici stavy: navaly horka, ci chladu a nasledny tres...

Psychika?

Dobrý den, prosím o radu.. Už od května 2014 mám zdravotní problémy, je mi...

Psychika?

Dobrý den paní doktorko, již delší dobu se trápím. Od cca 12ti let trpím...

Psychika? Extrasystoly? - Náhlé stažení na hrudníku

Dobrý den, mám takový problém, který mi začal zhruba před měsícem před maturitou....

Psychika??

Moc Vám děkuji za odpověď. Jenže... U lékařky jsem byla poprvé před měsícem...

Psychofarmaka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaký vliv má uživání Invega 6mg u muže na sperma....

Psychofarmaka

A co zkusit místo alprazolamu diazepam? Moje psychiatricka mi vůbec nesedí a...

Psychofarmaka a výťažky z rastlín.

Je vhodné užívanie sertralínu a rispenu kombinovať s vitaminovimi doplnkami...

Psychofarmaka v těhotenství

Dobry den, prodělala jsem po potratu psychozu, po prvnim porodu ( v tehotenstvi...

Psychofarmaka v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na slučitelnost s těhotenstvím u 2 skupin léků...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zarůstající nehet


Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část




Nevolnost


Listerioza a toxoplasmosa v těhotenství


Tlak na hrudi, rychlý tep, zadýchávání


Nepříjemný tlak v krku a nucení ke kašlání


Bile pupinky na zaludu


Bolest jazyka


Deformace prstů na nohou


Trápí vás močová infekce? Silnou kávu si raději odpusťte!


Záření při svařování


Kdy začne antikoncepce fungovat


Antikoncepce a pleť

Dobry den, Mam otazku ohledne antikoncepce. Brala jsem rok Dianette, protoze...

Fibrom v tříslech


Monokly


Bolesti mezi lopatkami


Dotaz

Dobrý den už tři dny me boly pod pravim prso jsem stoho AZ trochu...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×