Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Psychyka a ubytek vahy

Psychika Dana Novakova 4.7.2008

chtela bych se zeptat jestli je nejaky prostredek abych konecne pribrala,staci abych si z neceho zacal delat starost a jdu rychle s vahou dolu,merim 170cm a vazim 56kg,beru prasky apo-fluoxetine 1,denne,pichali mi vitmin B12,hroznovy cukr no proste vse mozne,ale vubec nic,prosim pomozte

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Jestliže příčinou vašich obtíží je psychika, bude asi nutné změnit medikaci nebo ještě nějaký lék přidat na období, kdy jste v hodně vypjaté situaci. Žádná dietní opatření tady nepomohou. Je nutno odstranit vyvolávající příčinu.

Související dotazy

Úbytek váhy po rektoskopii
Dobrý den, 16.9. jsem podstoupila rektoskopii, kvůli...
Úbytek váhy
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. Už delší dobou trpím...
Úbytek váhy
Dobrý den paní doktorko, předem se omlouvám za rozsáhlejší...
Bolest žaludku a úbytek váhy
Dobry den delši dobu mě bolel žaludek taky ubytek váhy.Všechny...
Nadměrný úbytek váhy
Dobrý den pane doktore, ráda bych se touto cestou...
Úbytek váhy
Dobrý den, mám chronický zanět žaludku. Dostal jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Psychotické poruchy

Dobrý den, nemám ani tak dotaz k zdravotnímu stavu. V předmětu Psychologie...

Psychowalkman

Vážený pane doktore, měla bych k Vám dotaz na možnou efektivitu využití psychowalkmanu...

Psychoza

Dobrý den, nedávno jsem odmaturoval a chystám se po prázdnínách na medicínu....

Psychoza

Dobrý den, prosím, můžete mi zodpovědět nasledující dotaz ohledně užívání léku...

Psychoza

Nedávno jsem odmaturoval a chystám se po prázdnínách na medicínu. V prvním roce...

Psychóza

Dobrý den, mám takový zvláštní dotaz. Ale nenapadá mne jakou cestou se mám ubírat...

Psychóza

Dobrý den, už jste mi v poradně dvakrát skvěle poradili, tak na začátek bych...

Psychóza po úrazu hlavy

Dobrý den. Moje maminka měla před dvěma měsíci uraz hlavy v práci. Uklouzla,...

Psychycké problémy, rozvoj osobnosti

Dobrý den, již delší dobu se necítím psychicky zcela v pohodě, občas mě zužujou...

Psychyka

Dobrý den,byla jsem u lekare na vysetreni s podezrenim na stitnou zlazu,ale...

Psychyka nebo zavažná nemoc

Dobrý den, mám na vás dotaz, je mi 31let a nějakou dobu mně trápi tyto problémy...

Psylium

Dobrý den, mám 8měsíčního chlapečka, kterého kojím. S příkrmy jsem začala až...

Psyllium

Dobrý den.On druhého porodu mne trápí fisury na konečníku.Dvakrát jsem navštívila...

Psyllium

Dobrý den, dříve mě trápila zácpa, změnila jsem tedy způsob stravování, přidala...

Psyllium a hlen ve stolici

Dobrý den, ráda bych se zeptala na možné účinky užívání Psyllia. Nárazově...

Ptačí hrudník

Dobrý den, pokládala jsem zde dotaz ohledně hrudní operace-pectus carinatum....

Ptačí hrudník

Dobrý den. Mám ptačí hrudník, je mi 14 let. Začal jsem chodit na to cvičení,...

Ptačí hrudník

Dobrý den, mám dotaz ohledně vady na hrudní kosti, dohledal jsem sem že...

Ptačí hrudník, operace

Dobrý den mám ptačí hruď a chci se zeptat, že jsem přemýšlel o té operaci, ale...

Ptačí hrudník?

Dobrý den. Už dlouho si kladu otázku co je s mým hrudníkem. nevím jestli to...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest pod žebry v kombinaci s nadýmáním

Dobrý den, už několik let mě trápí každodenní nadýmání. Ráno po probuzení mám...

Rizikový sexuální styk, HIV

Dobrý den, před více jak měsícem jsem měl rizikový styk s mužem, kdy došlo...

Nález na vaječníku

Dobrý den, před měsícem mi gynekolog našel útvar na vaječníku. Říkal, že asi...

Nedostatek gestagenu, Provera

Dobrý den,netvoří se mi dostatečné množství hormonu gestagen a proto mi byla...

Darování krve při užívání léků

Byla jsem dárce krve, již jsem však pár let krev z důvodů různých zdravotních...

Nucení na močení

Dobrý den, Mám neustálý pocit na močení v penisu. Partnerka byla vyšetřována...

Kardiostimulátor a následná operace kýly

Dobrý den, mám tatínka, kterému je 79 let a má 20 dní po zavedení kardiostimulátoru....

Prolaps dělohy

Mám CHOPN IV. stupně a nemůžu absolvovat operaci. Bohužel mám totální prolaps...

Zvětšení uzlin?


Záškuby v obličeji


Stále nemocná

Dobrý den, je mi 18 let. Stále se mi opakují angíny, chřipky, virózy a podobně....

Polycystické vaječníky?

Dobrý den, již delší dobu mám při menstruaci velké bolesti a jsou větší než...

Pocit plnosti břicha


Bolesti břicha pod žebry


Bolest a píchání ve stehně

Dobrý den, hraju softball. V zimě mě po kondičním tréninku začalo píchat a bolet...

Bolesti po vysazení Medrolu

Dobrý den, po roce braní Medrolu (různé dávky, max 12 mg denně) jsem po vysazení...

Zánět bartholiniho žlázy

Dobry vecer, už několik let me trápilo citlivé misto "měkká boulicka" ve vagine....

Bolest ve stehně při chůzi

V září roku 2017 jsem začal užívat na vysoký tlak lék Bisoprolol PMCS 5 mg...

Deprese

Dobrý den, je mi 22 a již delší dobu mě trápí deprese a pocity méně cennosti...

Špinění, bolesti v podbřišku v časném těhotenství

Dobrý den, předem bych chtěla poděkovat za to že vůbec taková poradna je..Děkuji....

Reklama
Zavřít