Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rizika propíchnutí uší

Uši, nos, krk aiwa . 20.10.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rizika spojená s propíchnutím uší. Na internetu jsem našla všechna rizika jako alergie, nemoci atd., ale mě zajímá riziko propíchnutí nervů. Vždycky jsem měla vsugerováno, že je to vysoce možné a spojené s dalšími problémy, ale když si to nyní zjišťuji, narazila jsem na informace, že zkušení odborníci vědí, kde je jaký nerv a nepropíchnou ho. Nemá to ale každý jinak? Hrozí opravdu toto riziko? Nikdo to nikde neřeší, tak se obracím s prosbou o radu na Vás. Moc děkuji, Iva Valentová

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Aiwo! Ušní lalůček žádné velké a důležité nervové struktury neobsahuje, jeho propíchnutí se tedy nemusíte bát - kanálek pro náušnici není o mnoho silnější než jehla používaná k odběru krve. Jinou otázkou je přítomnost akupunkturních bodů, tuto otázku je třeba probrat s lékařem zabývajícím se čínskou medicínou. Hezký den.

Související dotazy

Propíchnutí uší
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat od kolika měsíců se...
Propíchnutí uší
Dobrý den, nedávno jsem si splnila svůj sen a šla ti...
Píchnutí uší v těhotenství
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda může být problémem...
Výplachy uší
Dobrý den pane doktore, Chtěla bys se zeptat jak se...
Uši
Dobrý den chtěla bych se zeptat dost často mě bolívají...
Uši
dobrý den mám10měsíčního syna občas když mu čistím...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rizika nákazy dítěte

Dobrý den, pane doktore, mám téměř 2-letou dceru, velmi "živou". Je dost náročné...

Rizika nákazy nedovařeného masa


Rizika nákazy přo orál. sexu

Dobrý den, jaké je riziko nákazy nějakou z pohl. nemocí při orálním sexu, který...

Rizika operace štítné žlázy

Dobrý den, byla mi náhodně při prohlídce u obvodního lékaře objevena porucha...

Rizika penicilinu 500mg a Lindynette20

Dobrý den, dnes jsem začala užívat Penicilin (500mg). Antikoncepci Lindynette20...

Rizika po návštěvě prostitutky

Dobrý den, v zatemnění mysli jsem navštívil ženu na privátu provozující sex....

Rizika po operaci mandlí

dobrý den pani doktorko včera mě pustili 5tý den po operaci krčních mandlí dnes...

Rizika podváhy

Dobrý den, je mi dvacet let a vážím 44.8 kg na 168cm (15.9 BMI). Je to samozřejmě...

Rizika potratu

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat, jaké jsou v dnešní době možné...

Rizika práce s počítačem

Dobrý den, v práci pracuji s počítačem v průměru denně cca 6 hodin. Po příchodu...

Rizika při anestezii


Rizika rentgenu


Rizika tehotenstvi po me chemoterapii

Dobry den, V listopadu lonskeho roku jsem ukoncil sestou davku chemoterapie....

Rizika užití 2 tablet najednou

Používám řadu let hormonální antikoncepci. Teď jsem uprostřed cyklu začala špinit....

Rizika užívání oxytocinu


Riziko


Riziko


Riziko

Dobry den, existuje nejake riziko, pri tzv. prstovani vaginy,aby sa na muza...

Riziko

Dobry den, rad bych Vas poprosil o zodpovezeni nekolika otazek. Bohuzel jsem...

Riziko anafylaxe-doplnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysoký tlak a nízký tep


Hormony štítné žlázy


Bílé tečky na penisu


První pomoc při poranění oka


Parazité městských holubů – zdravotní rizika pro člověka


Vodnaté puchýřky na rukou


Bolest ramen


Bolest v jednom prsu


Před třemi dny jsem měl 3 klíšťata.


Řezné rány a odřeniny


Alergeny

Existuje studie, za jak dlouho "zmizí"např. z domu alergeny? Vnuk...

Pocení, zimnice


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Jak se žije po transplantaci jater


HPV




Angína


MUDr. Anna Škerková

Praktický lékař pro děti a dorost

Zlomenina klíčku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×