Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Riziko

Antikoncepce Naďa . 4.10.2011 redakce uLékaře

Dobrý den chci se zeptat jaké může být riziko pro plod když otěhotním při antikoncepci ( zapomenu si vzít prášek ) a pak beru prášky dál.Může nízkohormonální antikoncepce poškodit plod?Předem děkuji za informaci

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ne, plod antikoncepce nepoškodí příjemný den

Související dotazy

Marihuana (thc) a rizika při jeho konzumaci
Dobrý den, chci se zeptat , jak zhoršuje reálně dýchací...
Riziko pohlavně přenosných infekcí
Dobrý den vážená paní doktorko, vážený pane doktore, prosím...
Amniocentéza
Dobrý den. Ráda bych Vás požádala o radu ve vztahu...
Riziko otěhotnění
Nevím jak začít, je mi 13 let a jsem panna, vaginální...
Riziko otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravdepobnost...
Trombofílie a kouření
Je mi 19 let a kouřím elektronickou cigaretu.mám troblofílii...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rizika po operaci mandlí

dobrý den pani doktorko včera mě pustili 5tý den po operaci krčních mandlí dnes...

Rizika podváhy

Dobrý den, je mi dvacet let a vážím 44.8 kg na 168cm (15.9 BMI). Je to samozřejmě...

Rizika potratu

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat, jaké jsou v dnešní době možné...

Rizika práce s počítačem

Dobrý den, v práci pracuji s počítačem v průměru denně cca 6 hodin. Po příchodu...

Rizika propíchnutí uší

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rizika spojená s propíchnutím uší. Na...

Rizika při anestezii


Rizika rentgenu


Rizika tehotenstvi po me chemoterapii

Dobry den, V listopadu lonskeho roku jsem ukoncil sestou davku chemoterapie....

Rizika užití 2 tablet najednou

Používám řadu let hormonální antikoncepci. Teď jsem uprostřed cyklu začala špinit....

Rizika užívání oxytocinu


Riziko


Riziko

Dobry den, existuje nejake riziko, pri tzv. prstovani vaginy,aby sa na muza...

Riziko

Dobry den, rad bych Vas poprosil o zodpovezeni nekolika otazek. Bohuzel jsem...

Riziko anafylaxe-doplnění


Riziko anafylaxe, antihistaminika a antidepresiva


Riziko DS

Dobrý den, prosím o vyjádření k problému, jsem v 31.týdnu těhotenství, v 11...

Riziko embolie

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, red lety jsem měla plicní embolii,brala...

Riziko embolie

Dobrý den, 6.1. mi v nemocnici v Motole diagnostikovali trombózu v popliteo...

Riziko embolie při operaci

Dobrý den, mám možná zbytečný dotaz ohledně chirurgického zákroku na zápěstí. Budou...

Riziko hantavirové infekce od myšice lesní v ČR


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jak dlouho užívat maxitrol

Dobrý den, od podzimu bojuji s ekzémem kolem očí (vnější koutky), optalomohydrocortizon...

Svědivé pupínky na zádech

Dobrý den, trápí mě pupínky na zádech. Kožní lékařka mi předepsala gel Differine,...

Reaktivace mononukleózy


Sonograficke vysetreni, inip steaolza

Dobry den, byl jsem u lekare kvuli bolesti pod pravym zebrem po jide (a pri...

Atopická dermatitida: víme, co skutečně pomáhá

Tímto chronickým zánětlivým onemocněním trpí až 20 % lidí. Důležitá je nejen...

Sono CNS kojenec 4 mesice

Dobry den, synovi 4 mesice delali sono mozku. Doktor mi nic nevysvetlil proto...

Bolest a napětí v nohou

Dobrý den, už poněkolikáté se mi stalo, že mě bolí lýtka, je to taková tupá...

Bolest úaže a ramene

Dobry den,mam silne bolesti obou rukou-paže.RTG:Kraializace hlavice humeru....

Bolesti břicha

Dobrý den,prosím vás,co znamená abdominalgie K 90.2?

Co je vlastně revmatoidní artritida

Mnoho lidí se domnívá, že revmatoidní artritida je onemocněním kloubů, avšak...

Pankreatitida

Pankreatitida je zánět slinivky břišní. Nemoc má podle délky svého trvání dvě...

Vytahnuti vlozky - depulpin

Dobry den p. dr., prosim vas, jaka je rozumna doba vytahnuti vlozky s depulpinem...

Popraskaný žalud na penisu

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat z jakého důvodu a co mám dělat když mi...

Jak dlouho lze brát HA regulon bez pauzy, aniž by to bylo nebezpečné?

Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouho lze brát HA regulon bez pauzy, aniž by...

Knedlík v krku, suchá rýma

Mám několik měsíců, už těžko dopátrat, kdy tento problém započal, pocit tzv....

Píchání na hrudi

Dobry den, Pred 4 mesicema jsem prodelal 2 zapaly plic zasebou a pak to vyustilo...

Nejasná bolest v kříži

Dobrý den, pane doktore, jsem v zoufalé situaci a už nevím co dál. Je mi 40...

Preejakulát těhotenství

Dobrý den, měli jsme s přítelem chráněný styk, prasknul však kondom a hned...

MUDr. Blanka Konášová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×