Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rizika rentgenu

Mateřství Marcela . 3.3.2011

Dobrý den, nastoupila jsem po vysoké škole jako zdravotní sestra na angiologický sál, kde se neustále rentgenuje a navíc se léčím na hypothyreozu. Má velký vliv RTG záření na šťítnou žlázu a její hormony? Jak velké je riziko, že neotěhotním pak vůbec? Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, jako gynekolog vám nemůžu říct, jak velký vliv má RTG záření na štítnou žlázu. Co vám můžu říct, je to, že porucha funkce štítné žlázy se může projevit sníženou fertilitou.

Související dotazy

Zápal plic a rentgen
Dobrý den,mohu se zeptat zda na rentgenu vidí zápal...
Rentgen srdce a plic
Dobrý den, Chtěl bych vás poprosit,jestli by jste...
Skolióza, vysvětlení rentgenu
Dobrý den,mám od 12.let skoliozu na třech místech páteře,měla...
Marihuana (thc) a rizika při jeho konzumaci
Dobrý den, chci se zeptat , jak zhoršuje reálně dýchací...
Popis rentgenu u bolestí zad
Dobrý večer vám pane doktore přejí a moc vás prosím...
Rentgen ve 22tt
Dobrý den, dnes sem musela podstoupit rentgen kotníku,při...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rizika nákazy přo orál. sexu

Dobrý den, jaké je riziko nákazy nějakou z pohl. nemocí při orálním sexu, který...

Rizika operace štítné žlázy

Dobrý den, byla mi náhodně při prohlídce u obvodního lékaře objevena porucha...

Rizika penicilinu 500mg a Lindynette20

Dobrý den, dnes jsem začala užívat Penicilin (500mg). Antikoncepci Lindynette20...

Rizika po návštěvě prostitutky

Dobrý den, v zatemnění mysli jsem navštívil ženu na privátu provozující sex....

Rizika po operaci mandlí

dobrý den pani doktorko včera mě pustili 5tý den po operaci krčních mandlí dnes...

Rizika podváhy

Dobrý den, je mi dvacet let a vážím 44.8 kg na 168cm (15.9 BMI). Je to samozřejmě...

Rizika potratu

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat, jaké jsou v dnešní době možné...

Rizika práce s počítačem

Dobrý den, v práci pracuji s počítačem v průměru denně cca 6 hodin. Po příchodu...

Rizika propíchnutí uší

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rizika spojená s propíchnutím uší. Na...

Rizika při anestezii


Rizika tehotenstvi po me chemoterapii

Dobry den, V listopadu lonskeho roku jsem ukoncil sestou davku chemoterapie....

Rizika užití 2 tablet najednou

Používám řadu let hormonální antikoncepci. Teď jsem uprostřed cyklu začala špinit....

Rizika užívání oxytocinu


Riziko


Riziko


Riziko

Dobry den, existuje nejake riziko, pri tzv. prstovani vaginy,aby sa na muza...

Riziko

Dobry den, rad bych Vas poprosil o zodpovezeni nekolika otazek. Bohuzel jsem...

Riziko anafylaxe-doplnění


Riziko anafylaxe, antihistaminika a antidepresiva


Riziko DS

Dobrý den, prosím o vyjádření k problému, jsem v 31.týdnu těhotenství, v 11...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×