Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Riziko HIV

Jozef . 9.2.2016

Dobry den, prosim vas jake je riziko prenosu HIV pri pohlavnom styku so ženou ktorá ma menštruaciu ale muž ma kondom, a jak to je s prenosom cez krv? Stací sa dotknuť krvi alebo sa musi dostať do organizmu?

Odpovídá:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Dobrý večer, samozřejmě můžete dostat HIV infekci při kontaktu s krví nakažené osoby, u Vás stačí malá oděrka , která se lehce vytvoří při pohlavním styku.Je podstatné, zda dotyčná žena byla HIV pozitivní. Dotknutím se HIV virus nepřenáší. Děkuji za dotaz

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, několik hodin jsem pročítal internet...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
Riziko přenosu HIV
Dobry den, v srpnu jsem mela sex s neznamym muzem,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko


Riziko


Riziko anafylaxe-doplnění


Riziko anafylaxe, antihistaminika a antidepresiva


Riziko DS

Dobrý den, prosím o vyjádření k problému, jsem v 31.týdnu těhotenství, v 11...

Riziko embolie

Dobrý den, 6.1. mi v nemocnici v Motole diagnostikovali trombózu v popliteo...

Riziko embolie

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, red lety jsem měla plicní embolii,brala...

Riziko embolie při operaci

Dobrý den, mám možná zbytečný dotaz ohledně chirurgického zákroku na zápěstí. Budou...

Riziko hantavirové infekce od myšice lesní v ČR


Riziko hepatitidy C

Dobry den, jake je roziko nakazy hiv nebo hepatitidy c, kdyz jsem v obchode...

Riziko hiv

Dobry den, pred 2 dny jsem mela pohlavni styk s cizincem. Meli jsme kondom,...

Riziko hiv

Dobry den, pred 2 dny jsem mela pohlavni styk s cizincem. Meli jsme kondom,...

Riziko hiv

Dobry den, takze ted za lekarem nema cenu chodit po 3 dnech, kvuli tomu, ze...

Riziko HIV

Dobry denden, potrebuji uklidnit. Do nasi popelnice, ktera byla zrovna prazdna,...

Riziko chorob srdce

Dobrý den. Jsem muž, v květnu mi bude 55 let, už 5 let trpím cukrovkou a léčím...

Riziko infekce

Dobry den, rad bych Vas poprosil o zodpovezeni nekolika otazek. Bohuzel jsem...

Riziko infekce

Dobrý den Chtěl bych se zeptat, když šlápnu do zvratků, a pak se mi po ňake...

Riziko infekce

Dobrý den, nevím co mě to napadlo v práci leželo holítko, bohužel jsem se s...

Riziko infekce

Dobrý den před nedávnem jsem použil holící strojek (normální žiletku ne elektrický)...

Riziko infekce

dobry den, potrebovala bych vysvetlit par veci,ktere nechapu.1) Hiv... Pry neni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

CT ledvin

Dobrý den chtěla bych se zeptat na možnost CT ledvin bez kontrastní látky. Asi...

Vysoká hodnota TSH v těhotenství

Vážená paní doktorko, jsem ve 13 tt, kdy mi dnes při vyšetření byla zjištěna...

Poděkování

dobrý den, předem bych chtěla poděkovat za vaši odpověď.A jen abych vysvětlila...

Chybějící menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, užívala jsem antikoncepci Depo-Provera asi...

MUDr. Petr Havlovic

Ordinace PL pro děti a dorost

Závislost na lécích: vzniká pomalu a nenápadně

Spadnout do záludné spirály závislosti bývá snadné, zvláště u léků. Pilulky,...

Natržené/přetržené vazy v koleni

Dobrý den, při fotbale jsem si zvtnul koleno, resp. koleno uplně vyběhlo. Celý...

Patnáctiletá preventivní prohlídka


Tloustnutí po antidepresivu Esoprex - co s tím?

Dobrý den, je mi 22 let a od listopadu 2009 se léčím na psychiatrii. Paní doktorka...

Vřed na penisu

Dobrý den, objevil se mi tento vred na penisu, po zmáčknutí šel vymacknout jako...

Bolesti zad- nutnost operace

Dobrý den pane doktore na vyšetření EMG byla prokázána radikulopatie L4 L5....

Dyshidrotická dermatitida

Dobrý den. Zhruba před 3/4rokem se mi utvořily na pravé dlani drobné puchýřky...

Zelená stolice


MUDr. Šárka Vrkočová

Ordinace praktického lékře pro dospělé

Vyrážka

Dobry den, Tyden zpatky se dceri 8let, vyrazila zvlastni vyrazka. Zacalo...

Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte


Vytržení zubu moudrosti, poraněná čelist a zákaz smrkání

Dobrý den, před 2dny mi byl vytržen zub moudrosti - pod dásní a rostl do zubu...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×