Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Riziko embolie při operaci

Praktické lékařství Iren 16.8.2016

Dobrý den,
mám možná zbytečný dotaz ohledně chirurgického zákroku na zápěstí.
Budou mi operovat zánět šlachy, tedy jde o vyndání zanícené šlachy v zápěstí, zákrok prý na pár minut.
Je pravděpodobnost po tomto chirurgickém zákroku nebezpečí krevních sraženin? Tedy embolie?
Díky.

Odpovídá lékař:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den, u takto krátkého zákroku je riziko malé, u embolie se jedná o velké výkony s delším upoutáním pacienta na lůžko, plus také záleží na přidružených chorobách. Hezký den.

Související dotazy

Riziko embolie
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, red lety jsem...
Pooperační embolie v anamnéze a další operace
Dobrý den, na konci srpna 2016 jsme prodělala plicní...
Plicní embolie
Dobrý den, známá dnes u lékaře po krevních testech...
Císařský řez
dobrý den mam takový dotaz v pondeli jsem měla cisarsky...
Embolie, trombosa
Dobrý den vyšli mi tyto hodnoty MPV] B 10.6 fl (7.8...
Plicní embolie
Dobrý den, na konci srpna jsem prodělala plicní embolii...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko


Riziko


Riziko

Dobry den, existuje nejake riziko, pri tzv. prstovani vaginy,aby sa na muza...

Riziko

Dobry den, rad bych Vas poprosil o zodpovezeni nekolika otazek. Bohuzel jsem...

Riziko anafylaxe-doplnění


Riziko anafylaxe, antihistaminika a antidepresiva


Riziko DS

Dobrý den, prosím o vyjádření k problému, jsem v 31.týdnu těhotenství, v 11...

Riziko embolie

dobré ráno, prosínm, jak velké je nebezpečí embolie sraženin z nějaké rány po...

Riziko embolie

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, red lety jsem měla plicní embolii,brala...

Riziko embolie

Dobrý den, 6.1. mi v nemocnici v Motole diagnostikovali trombózu v popliteo...

Riziko hantavirové infekce od myšice lesní v ČR


Riziko hepatitidy C

Dobry den, jake je roziko nakazy hiv nebo hepatitidy c, kdyz jsem v obchode...

Riziko hepatitidy při kontaktu s neznámou osobou

Dobrý den, mám dotaz na možnost nakažení žloutenkou. V noci na pohotovosti,...

Riziko HIV

Dobry den, prosim vas jake je riziko prenosu HIV pri pohlavnom styku so ženou...

Riziko hiv

Dobry den, pred 2 dny jsem mela pohlavni styk s cizincem. Meli jsme kondom,...

Riziko hiv

Dobry den, pred 2 dny jsem mela pohlavni styk s cizincem. Meli jsme kondom,...

Riziko hiv

Dobry den, takze ted za lekarem nema cenu chodit po 3 dnech, kvuli tomu, ze...

Riziko HIV

Dobry denden, potrebuji uklidnit. Do nasi popelnice, ktera byla zrovna prazdna,...

Riziko HIV infekce

Dobrý den, prosím Vás, měl jsem pohlavní styk s prostitutkou. Měli jsme sex...

Riziko chorob srdce

Dobrý den. Jsem muž, v květnu mi bude 55 let, už 5 let trpím cukrovkou a léčím...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení žáhy

Dobry den, trapi me paleni zahy, a to bez ohledu na to, co jim nebo nejim....

Studium

Vážená poradno, ačkoliv Vám mohu připadat na studentku přiliš stará, naopak...

Znaménko

Dobry den, chci se jen zeptat zda je tohle znamenko v pořádku, je velké asi...

Bolest lýtek

Dobry den. Jiz 2 mesice trpim bolesti lytek. Ne v kuse, ale obcas ano. Posledni...

Spálenina

Dobrý den, dcera mi při jídle plácka do talíře a na čelo jí přistálo kousek...

Genitální opar

Dobry den, jsem ve 23. tydnu tehotenstvi, od zacatku mam problemy s vytoky,...

Sex po odstranění dělohy

Dobry den chtěla bych se zeptat,jestli odebráni dělohy muže ovlivnit a jak u...

Vysoký krevní tlak

Dobrý den, Docela často mívám vysoký krevní tlak. (160/110 ; 185/120 jednou...

Bolest kycle ze dne na den

Dobry den, jiz delsi dobu mne boli kycel, bolest strili zezadu na noze az ke...

Astigmatismus

Dobrý den, od malička nosím brýle a mám astigmatismus. Nedávno jsem byla u nového...

Stav po artroskopii

Dobrý den, jsem po artroskopii levého kolena. Operace proběhla 22.06.2017 chci...

Bolí mě to u těsně nad zadkem

Dobrý den. Mám bolest v oblasti ledvin, byla jsem u lékaře a v moči něco našli...

Vyrážka na pažích a v podpaží (plíseň)

Dobrý den.cca před půl rokem se mi objevyli tyto skvrny v podpaží a na pažích,před...

Mám bílý výtok s trochou krve

Dobrý den, už tři měsíce po sobě se mi stalo následující. První měsíc 10 dní...

Bulky v oblasti paty při došlapu.

Dobrý den, Před pár dny jsem byl u přítelkyně, a všimli jsme si jedné věci....

Leukocytoza v těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat na názor. V 8 tydnu těhotenství mi byla brán krevní...

Léky na spaní v těhotenství

Dobrý den,léčím se už pět let s uzkostne-depresivnim syndromem,k tomu panička...

Zvýšená hladina cukru v krvi

Dobrý den. Poslední dobou jsem měla úporný průduškový kašel, skoro 1 měsíc....

Bolest břicha, nadýmání

Dobrý den. 28.5. mi byla laparoskopicky odstraněna žaludeční kýla. Od té doby...

Neurofibromatóza

Dobrý den, nepíšu ani tak s prosbou o radu,ale ráda bych znala názor ještě někoho...

Reklama
Zavřít