Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Riziko hepatitidy C

Infekce Pavla 19.3.2017

Dobry den, jake je roziko nakazy hiv nebo hepatitidy c, kdyz jsem v obchode koupila nutrilony v kartonove krabici, a doma tu kartonovou krabici rozdelala a pri vyhazovani jsem se skrabla o roh te kartonove krabice!! Prohlidla jsem ji a zadne cervene zbarveni od krve jsem nenasla!! Mam se bat? Nebo takto se nakazit nejde? Mohu se uklidnit, kdyz se takto o necoskrabnu....nakaza mi nehrozi?
Diky

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, pokud jste se škrábla a netekla Vám krev, je nákaza čímkoli velmi nepravděpodobn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Hepatitida C
Je možné určit podle podílu viru hepatitidy c, jak...
Hepatitida c
Dobrý den mám hepatitidu tipů c chronickou neberu žádné...
Přenost hepatitidy B a C
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat, zda je možné nakazit...
Akutní hepatitida C a práce v potravinářství
Dobrý den,asi sem se nakazila hepatitidou typu C,zatím...
Virová hepatitída C
Dobry den chcem sa spytat robili mi klasicky odber...
Hepatitida C
dobrý den, bývalí přítel má chronickou hepatitidu c,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko celkové anestezie/Risk of general anesthesia

Hello, I have an arteriovenous malformation, radiotreated at the basal ganglion...

Riziko coronaviru v těhotenství

Dobrý den, ráda bych poprosila o Váš názor, jak postupovat vzhledem k současné...

Riziko DS

Dobrý den, prosím o vyjádření k problému, jsem v 31.týdnu těhotenství, v 11...

Riziko embolie

dobré ráno, prosínm, jak velké je nebezpečí embolie sraženin z nějaké rány po...

Riziko embolie

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, red lety jsem měla plicní embolii,brala...

Riziko embolie

Dobrý den. Mám poněkud specifický dotaz a nikde se nelze dopátrat odpovědi.Sama...

Riziko embolie

Dobrý den, 6.1. mi v nemocnici v Motole diagnostikovali trombózu v popliteo...

Riziko embolie při operaci

Dobrý den, mám možná zbytečný dotaz ohledně chirurgického zákroku na zápěstí. Budou...

Riziko fototoxické reakci při léčbě antibiotiky

Dobrý den, dobírám atb ciplox a zajímalo by mě, jestli i po dobrání atb je nutné...

Riziko hantavirové infekce od myšice lesní v ČR


Riziko hepatitidy při kontaktu s neznámou osobou

Dobrý den, mám dotaz na možnost nakažení žloutenkou. V noci na pohotovosti,...

Riziko HIV

Dobry den, prosim vas jake je riziko prenosu HIV pri pohlavnom styku so ženou...

Riziko hiv

Dobry den, pred 2 dny jsem mela pohlavni styk s cizincem. Meli jsme kondom,...

Riziko hiv

Dobry den, pred 2 dny jsem mela pohlavni styk s cizincem. Meli jsme kondom,...

Riziko hiv

Dobry den, takze ted za lekarem nema cenu chodit po 3 dnech, kvuli tomu, ze...

Riziko HIV

Dobry denden, potrebuji uklidnit. Do nasi popelnice, ktera byla zrovna prazdna,...

Riziko HIV infekce

Dobrý den, prosím Vás, měl jsem pohlavní styk s prostitutkou. Měli jsme sex...

Riziko chorob srdce

Dobrý den. Jsem muž, v květnu mi bude 55 let, už 5 let trpím cukrovkou a léčím...

Riziko infarktu

Dobrý den, jsem muž a je mi 26 let. Léčím se s úzkostí. Beru Asentru. Moje úzkost...

Riziko infarktu srdce při pozitivní rodinné anamnéze

Dobry den,je mi 51 roku,muj otec zemřel ve veku 52 let na infarkt myokardu,jeho...