Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Riziko hiv

Infekce Vendy . 16.7.2013 redakce uLékaře

Dobry den, pred 2 dny jsem mela pohlavni styk s cizincem. Meli jsme kondom, ktery praskl. Pote souloz netrvala dlouho a k ejakulaci ani nedoslo. Chtela bych se zeptat jak velke riziko by bylo nakazeni hiv pokud by muz byl hiv pozitivni? Dekuju moc.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Pokud by byl muž infikovaný HIV,pak samozřejmě riziko existuje. Doporučuji pro jistotu s odstupem nechat provést testy.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, několik hodin jsem pročítal internet...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
Riziko přenosu HIV
Dobry den, v srpnu jsem mela sex s neznamym muzem,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko


Riziko


Riziko anafylaxe-doplnění


Riziko anafylaxe, antihistaminika a antidepresiva


Riziko DS

Dobrý den, prosím o vyjádření k problému, jsem v 31.týdnu těhotenství, v 11...

Riziko embolie

Dobrý den, 6.1. mi v nemocnici v Motole diagnostikovali trombózu v popliteo...

Riziko embolie

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, red lety jsem měla plicní embolii,brala...

Riziko embolie při operaci

Dobrý den, mám možná zbytečný dotaz ohledně chirurgického zákroku na zápěstí. Budou...

Riziko hantavirové infekce od myšice lesní v ČR


Riziko hepatitidy C

Dobry den, jake je roziko nakazy hiv nebo hepatitidy c, kdyz jsem v obchode...

Riziko HIV

Dobry den, prosim vas jake je riziko prenosu HIV pri pohlavnom styku so ženou...

Riziko hiv

Dobry den, pred 2 dny jsem mela pohlavni styk s cizincem. Meli jsme kondom,...

Riziko hiv

Dobry den, takze ted za lekarem nema cenu chodit po 3 dnech, kvuli tomu, ze...

Riziko HIV

Dobry denden, potrebuji uklidnit. Do nasi popelnice, ktera byla zrovna prazdna,...

Riziko chorob srdce

Dobrý den. Jsem muž, v květnu mi bude 55 let, už 5 let trpím cukrovkou a léčím...

Riziko infekce

Dobry den, rad bych Vas poprosil o zodpovezeni nekolika otazek. Bohuzel jsem...

Riziko infekce

Dobrý den Chtěl bych se zeptat, když šlápnu do zvratků, a pak se mi po ňake...

Riziko infekce

Dobrý den, nevím co mě to napadlo v práci leželo holítko, bohužel jsem se s...

Riziko infekce

Dobrý den před nedávnem jsem použil holící strojek (normální žiletku ne elektrický)...

Riziko infekce

dobry den, potrebovala bych vysvetlit par veci,ktere nechapu.1) Hiv... Pry neni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání warfarinu a otok DK


MUDr. Rudolf Prix

Ordinace specialisty - ortopedie

Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?

Možná jste o nich zatím moc neslyšeli, ale ve skutečnosti jsou chlamydie jedním...

Otoky po těle

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat na názor.Již zhruba půl roku mám velké problémy...

MUDr. Jaroslava Urbanová

Ordinace PL pro děti a dorost

Odstranění mandlí

Kromě klasické operace mandlí jsem se docetl,že se provadí i plazmou nebo laserem...

Bílé fleky na zádech, ramenou

Dobrý den, přibližně před dvěma měsíci se mi na zádech a ramenou udělaly bílé...

Den početí

Dobrý den,mám dotaz ohledně dne početí.Otěhotněla jsem hned po vysazeni ha,ktrou...

Pupínky v oblasti penisu a varlat


Červené pupínky na nohou

Dobrý den, poslední dobou se mi na nohou kolem i drobného poranění objeví červené...

Probouzení se ze spánku - bušení srdce,úzkost,necitlivost

Dobrý den, ač se vyšetření u svého lékaře nevyhnu,tak bych se zde rád dozvěděl,na...

Cholesterolová dieta

Dobrý den, zjistili mi vysoký cholesterol (nejspíše ho mám dědičný) nikdy mě...

Axonální polyneuropatie


Enterokok

Dobrý den, mám stálé gynekologické problémy s bakterií enterokok, nepomáhají...

Nemoc z povolání


MUDr. Alena Šlingrová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Krvácení nad konečníkem

Dobrý den, už jsem si tu pár odpovědí na můj dotaz přečetla... Zhruba před měsícem...

Nespavost

Dobrý den,už léta mě trápí nespavost. Poslední dva roky používám1/2 tablety...

MUDr. Eva Kelnerová

Centrum zdraví - gynekologická ambulance

Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×