Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Riziko při oplodnění

Gynekologie Libuše 10.5.2012

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je v pořádku, nebo jaké je riziko při oplodnění vajíčka a následný každodenní sex již při probíhajícím oplodnění.
Jestli ejakulát nijak neohrozí časně probíhající oplodnění, nebo jestli to nepovede časem k samovolnému potratu.

Nyní jsem ve 3.tt a začala jsem mírně krvácet a mívám bolest v podbříšku asi 2-3 den. Krev byla spíše světlejší s malým množstvím tmavšího hlenu.
Děkuji za odpovědi.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, navštivte gynekologa, bylo by dobré stanovit hladinu HCG a jeho dynamiku. Jak se vyví...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Umělé oplodnění
Dobrý den, chtela jsem se zeptat jestli se můžu objednat...
Oplodnění
Dobry den, uz vice nez rok pred kazdou menstruaci zhruba...
Umělé oplodnění
Dobrý den. Chtěla sem se zeptat, ve 23 letech sem přišla...
Objednání se na umělé oplodnění
Dobrý den chtela jsem se zeptat jestli muzu se obednat...
Umělé oplodnění
Dobrý den chtěla bych se zeptat na umělé oplodnění...
Snaha o oplodnění
Dobrý den pane doktore, s přítelem se snažíme o dítě....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko přenosu infekce při konzumaci stejného jídla

Dobrý den, včera jsme byli s dětmi na narozeninové oslavě. 2 léta dcera tam...

Riziko přenosu infekce virem HIV po poranění chirurgickým nástrojem

Dobrý den, v zubní ordinaci jsem se při mytí nástroju píchla o zubní sondu....

Riziko přenosu nemoci při masturbaci

Dobry den, chtěl bych se prosím zeptat jestli je možné dostat nějakou nemoc...

Riziko přenosu planých neštovic

Dobrý večer, mám dotaz ohledně rizika přenosu planých neštovic. Byla jsem s...

Riziko přenosu pohlavní choroby

Dobrý den, chtěl bych se zeptat.. Opilý sem měl orální sex s cizí ženou(ona...

Riziko přenosu pohlavní nemoci líbáním.

Dobrý den, včera mě kamarádka políbila. Jednalo se o nečekaný polibek při loučení,...

Riziko přenosu pohlavních chorob

Dobry den, vcera jsem byl na eroticke masazi celeho tela. Vse probihalo v diskretnim...

Riziko přenosu rýmy

Dobrý den, mám otázku. Když mám od neděle rýmu, vodnatou, bez komplikací, teploty,...

Riziko přenosu syfilis při poranění

Dobrý den, v obchodním centru jsem si zkoušela obuv a ucítila jsem štípnutí...

Riziko přenosu žloutenky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, večer jsem uklízela kolem popelnice odpadky....

Riziko při srdeční vadě


Riziko při vyšetření CT

Dobrý den.Přemýšlím že bych se šel nechat preventivně vyšetřit na vnitřní kýlu,ačkoli...

Riziko rak. krcka

Dobry den, mam 40 rokov a mam obavu ist na prev. prehliadku, nejako som to...

Riziko rakoviny konečníku a tlustého střeva

Dobrý den, Je mi 37 let a cca 5 let trpím hemeroidy. Občas, přibližně...

Riziko rakoviny plic

V poslednej dobe mám pocit, že trpím karcinofóbiou. Chcem sa opýtať, či skutočne...

Riziko rakoviny plic

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak moc velké riziko rakoviny plic mě hrozí,...

Riziko rakoviny plic při rakovině v rodině

<p>Dobrý den, chtěla bych se optat můj tatínek zemřel na rakovinu plic a měl...

Riziko rakoviny prsu u dětí

Moje manželka zemřela v 53 letech na rakovinu prsu. Její matka také zemřela...

Riziko rakoviny při užívání drog

Dobrý den,pokud bych požil pervitin ředěný s nějakou karcinogení látkou(klidně...

Riziko rozvoje roztroušené sklerózy
