Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Serotoninový syndrom

Praktické lékařství Petr 23.12.2016

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat jestli můžu lék Mirzaten kombinovat s potravinovým doplňkem L-tryptofan?
V návodu u léku píšou že mám být opatrný při užívání této kombinace, tak nevím jestli to zkusit.Píšou tam že by to mohlo vést k serotoninovému syndromu.

Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. I když serotoninový syndrom u různých antidepresiv nebývá častý a u Mirzatenu ještě méně, spíš vzácný, tak rozhodně nenasazovat. Žádné nedoporučené kombinace nezkoušet. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Serotoninový syndrom
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Vysadila jsem ze...
Serotoninový syndrom?
Dobrý.den, tři měsíce beru antidepresiva citalec 20...
Premenstruační syndrom
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli se žlučníková...
Anemický syndrom
Dobry den preji. Mela bych takovy dotaz. Mam anemicky...
Kartagenerův syndrom
dobry den, muj pritel ma kartageneruv syndrom.dle...
Nefrotický syndrom
Dobry vecer.Moje dcera se uz 4 roky leci na nefroticky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Seropram

Dobrý den, v létě jsem se začala léčit na neurologii s krční páteří. RHB...

Seropram

Dobrý den, moje partnerka, 36 let, užívá jednu tabletu Seropram 20mg denně....

Seropram

Dobrý den, již rok a 2 měsíce beru Seropram, půlku ráno. Neurol při potížích,...

Seropram a nespavost

Dobry den, pani doktorko, cca pred dvema mesici jsem zacal brat Apo Citalopram,...

Seropram a užívání Evry

Dobrý den, je mi 31 a léčím se od listopadu s úzkostí. Užívám Seropram, denně...

Seropram dávkování

Hezký den, od 21let beru přerušovaně antidepresiva. Nyní v 37 letech opět začínám...

Seropram vs Citalec


Seroslepost - mereni

Dobry den pane doktore, lze prosim vas nejak merit seroslepost? U me vady,...

Serotonin


Serotonin v krvi


Serotoninový syndrom

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Vysadila jsem ze dne na den antidepresiva...

Serotoninový syndrom?

Dobrý.den, tři měsíce beru antidepresiva citalec 20 a nyní pět dní navýšení...

Serova lecba

Dobry den pi.doktorko.V kostce ma anamnéza:od 3let alergik,astmatik bydlici...

SEROXAT

Dobrý den, ráda bych se zeptala na návykovost SEROXATU ? Jak je nebezpečný...

Seroxat a Helex a alkohol

Zdravím, momentalne uzivam seroxat 20mg a helex 0,25mg. Pomaly to zacinam vysadzat....

Serozní cystadenom v.s. hlavy pankreatu

Dobrý den,nádor je velký 3 cm,potíže mám občas,zaháním je deganem,dietou..měla...

Sertivan 50mg


Sertivan 50mg

Dobry den, jiz 1 rok uzivam sertivan 50mg, snasim jej dobre. Mam dotaz, zda...

Sertivan a Doxycyklin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné užívat antidepresiva Sertivan...

Sertivan a Neurol v těhotenství

Dobrý den, jsem v prvním měsíci těhotenství a již třetím rokem užívám AD. Do...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Plícní chalyidie

prosím dá se vyléčit?

Očkováni a pobyt na slunci

Dobrý den, včera jsem byla kolem 13:30 na druhé dávce vakcíny proti COVID-19....

Dávivý reflex

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jeslti jsou nějaké léky volně prodejné, které...

Gynekologické krvácení - již 3 týdny

Dobrý den,skončila mě menstruace a za čtyři dny jsem ji opět dostala.Trvá už...

Stržená piha na krku

Dobrý den asi před 14 dny sem si strhnl pihu na krku s domněním že je to jen...

Návaly horka, špatná termoregulace, pocení

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Je mi 21 let a trpím nadměrným pocením...

Zánět

dobrý den,přítelkyně trpí na záněty močových cest,problém jsme vyřešili použitím...

Slábnutí vlasů

Dobrý den, moje maminka (63let) má v poslední době potíže s vlasy, které měla...

Nespavost

Dobry vecer, chci se zeptat jaka samce hrozi ze skolabuju nebo se mi neco...

Plicní chlamidie

Dobrý den. Manželovi zjistili plicní chlamidie a stafilokoka( asi to píšu špatně...

Stržená piha

Dobrý den, 3 dny zpátky jsem si na cele všiml tmavě hnědé pihy, která neměla...

Omeprazol a porucha spánku s bolestí hlavy

Dobrý den, beru již asi měsíc Omeprazol, předtím Helicid kvůli antrumgastritidě....

Kašel, dušnost

Kašlu delší dobu. Vykašlávám hlen. Při chůzi se zadýchávám. Oba rodiče zemřeli...

Silné krvácení mimo menstruaci


Plicní chlamidie

Dobrý den. Nechala jsem si dělat krevní testy na chlamidi plicní. Výsledky jsou...

Zubní náhrada a dávivý reflex

Dobrý den, manželovi vzhledem k paradentóze vytrhaly všechny zuby. Již má snímatelnou...

Červený flek penisu

Dobrý den, celý den sem. Masturboval a na předkozce se mi udělal červený flek...

Bolest okolo srdce, třes v noci


Zánět

Dobrý den, chci se zeptat jestli může výskyt zánětu souviset s vysazením antikoncepce....

Plicni chlAmidie

pred mesicem jsem dobral antibiotika (dalacin na 3 tydny) na prokazanou plicni...

Reklama