Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Štítná žláza v těhotenství

Endokrinologie kaminekzeleny 12.10.2010

Dobrý den,měla bych takový dotaz. V 6. týdnu těhotenství jsem měla hodnotu TSH 1,8(ref. rozmezí do 4,5) a fT4 15,3 (ref. rozmezí do 19). Ve 26. týdnu jsem však měla TSH 3,97 (ref rozmezí 0,27-4,2) a fT4 12,95 (ref. rozmezí 9-25), protilátky negativní. Mohou tyto hraniční hodnoty při 2. vyšetření mít nějaký negativní vliv na miminko, když hodnoty v 1. trimestru byly v normě. Za odpověď předem děkuji.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, budte klidná, nemohou!! Nejde ani o hraniční hodnoty, jsou v normě. Hraniční jsou když jsou mírně pod nebo nad.
Hezký den.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza, operace
Dobrý den, od roku 2009 se léčím se štítnou žlázou,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza u dítěte

Vážená paní doktorko, ráda bych se Vás zeptala na problematiku štítné žlázy...

Štítná žláza uzly

Dobry den prosim můžete mi do řeči ktere budu rozumět přeložit tuto lékařskou...

Štítna žľaza v tehotenstve

chcem sa spýtať, som v 17tt a prišli my výsledky krv.testov.mám znížený hormón...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den,mám TSH 1,260 a fT4 11,94.Nejsou tyto hodnoty nízké.Jsem v 17.týdnu...

Štítná žláza v těhotenství

Dobry den, rada bych znala vas nazor ohledne namerenych hodnot: TSH 5,920,...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den,je mi 38 let,jsem ve 20 týdnu těhotenství a mám poruchu ( hypo)št.žlázy.Beru...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, dříve jsem měla problém s mírně sníženou funkcí štítné žlázy, problém...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, před pár dny jsem pokládala dotaz ohledně mírné hypofunkce v těhotenství....

Štítná žláza v těhotenství

Dobry den. Jsem ve 26tt a bylo me zjisteno pomalejsi cinnost stit zlazy. Zadne...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, jsem v 11 týdnu těhotenství. S ničím se neléčím, jen mi moje gynekoložka...

Štítná žláza v těhotenství

Dopbrý den, chci se zeptat na toto. Dlohodobě jsem v péči endokrinologa, před...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, Jsem v 5TT a cca měsíc užívám femibion s obsahem jódu. Bohužel...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, ve 14. tt mi byla zjištěna subklinická hyperthyreoza...

Štítná žláza v těhotenství

Dobry den,byl mi zjisten mirny autoimunitni zanet stitne zlzy s normalni funkci...

Štítná žláza v těhotenství

Vážená p.doktorko,jsem v 11 týdnu těhotenství.Byla mi zjištěna Autoimunitni...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych požádat o Váš názor na průběh léčby na endokrinologii....

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22. týdnu těhotenství, od začátku těhotenství chodím zhruba...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem týkajícím se snížené činnosti štítné...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, prosím o radu.3.1 2014 jsem si nechala(jako samoplatce) udělat testy...

Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den, jsem v 21. týdnu těhotenství, před otěhotněním jsem měla štítnou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocit cizího tělesa v krku

Dobry den,cca pred mesicem jsem tady psala dotaz...cca 2 mesice mam pocit ciziho...

Bolest pod žebry

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Trápí mě tlak pod žebry a nepříjemné krátkodobé...

Žlutý jazyk

dobry den chtela bych se zeptat mam zluty jazyk nevim co to znamena bojim se...

Kombinace lečív

dobrý večer,moje přítelkyně bere nasledující léky:sorbifer 0-0-1,erdomed1-0-1,letrox...

Odber krve a nachlazeni

Dobry den, mam jit na kontrolni odber glukozy a mam trochu rymu. Zajimalo by...

Ureaplasma parvum

Dobrý den, byla jsem na kontrolním venerologickém vyšetření. Vyšel mi pozitivní...

Hypodenzní ložisko

Dobrý den.V půli ledna se mi točila hlava i když jsem se v noci vzbudila,po...

Hyperechogenní ložisko

Dobry den s ultrazvuku mi bylo zjištěno vlevo na zad labiu hor/stř seg hyperechgeni...

Svalové bolesti

Dobrý den, může se projevit po dvouměsíční každodenní únavě v zaměstnání projevit...

Sarkoidóza

Dobrý den, po spoustě vyšetření mi lékaři zjistili sarkoidózu III. stupně, generalizovanou...

Špatné dýchání nosem

Dobrý den, už asi 2 roky mne trapí špatné dýchání nosem, občas dýcham jednou...

Mnohočetné lipomy

Dobrý den, všude po těle se mi dělají lipomy enormním tempem. První jsem začala...

Brnění levé ruky

Dobrý den před 5 letí jsem spadla na schodech na rengenu v nemocnici nic nenašli...

Bolesti v čelistním kloubu

Dobry den, již asi 10-14 dní mě trápí problém, který se lehce stupnuje. Nemohu...

Kručení a bublání v břiše

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by mohlo být neustále kruceni a bublání...

Cukání svalů uvnitř břicha

Dobrý den, již delší domu mám problémy se stresem. Asi od té doby co jsem nastoupil...

Antibiotika a kofein

Dobrý den, Před třemi dny jsem dostala antibiotika Penbene 1500000 na angínu....

Rozmazané vidění

Dobry den uz delsi dobu mam takovej divnej pocit obcas vidim rozmazane a mam...

Hodnota AST vyšší než ALT

Dobrý den, pane doktore, před pár dny jsem byla na odběrech krve s následujícím...

Bolest nohy u pánve

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,už delší dobu mě začala bolet noha u pánve na...

Reklama
Zavřít