Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Suspektní srdeční selhávání

Vnitřní lékařství Pavel 10.4.2020

Otec..Loni přeléčen po borelioze. Diabetes melitus na dietě. Hypertenze medikována digitalem. Hodnoty v normě. Při sebemenší námaze se zadýchává, mírná bolest na hrudi, pocení rukou zejména ráno. Bez teploty..Dále ho trápí nechutenství, hmotnost je stabilní. Dnes třes rukou..žlutohnědý povlak na jazyku. Dále užívá KCl. Prosíme o váš názor. Případně ke kterému speciaistovi směřovat.

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý den pane Pavle, je mi líto, že Vám nemůžu poradit nic lepšího, než že budete muset v...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Otlačeniny / důlky/ na nohou, srdeční selhávání
Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor, jestli se mě...
Suspektni glaukom
Dobry den pane doktore, mohl bych se prosim zeptat...
Srdeční tep
Dobry den, mela bych dotaz. Je mi 25 let merim 165...
Širší srdeční stín vlevo ve tvaru aorty
Dobrý den, manžel byl na RTG hrudníku a v nálezu bylo...
Nízký tlak a nepravidelný srdeční tep
Dobrý den. Za poslední půl rok jsem zhubla 12 kg (nyní...
Rychlejší srdeční tep
Dobry den , chtel bych znat vas nazor na celkovou rychlost...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Suspektni glaukom

Dobry den pane doktore, mohl bych se prosim zeptat co to znamena suspektni...

Suspektní glaukom


Suspektní infekce

Dobrý den, protože se už dva týdny necítím dobře, rozhodla jsem se, že si nechám...

Suspektní intoxikace

Dobrý den, ze mám vážné podezření, že mi někdo ze soboty na neděli v noci, když...

Suspektní močová infekce

Dobry den, dcerky (2 a 4 roku) mely asi tyden vysoke horecky - napr. jeden...

Suspektní mononukleoza


Suspektní nádor čípku děložního

Dobry den. Ma partnerka byla vcera na kolposkopii kde ji byly odebrany vzorky...

Suspektní nefrolithiáza

Dobrý večer, Chtěla jsem se Vás zeptat na nazor... mám bolesti v oblasti zad...

Suspektní obrna lícního nervu

Dobrý den, dnes jsem si před zrcadlem všimnul, že při mluvení a vyslovování...

Suspektní Schlofferův tumor

Dobrý den , pan doktor mi diagnostikoval Schlofferův tumor ve vulvě. Říkal...

Suspektní streptokoková infekce

Dobry den. Dcera, 6let, mnela asi tyden rymu a zvysenou teplotu (37,1 - 37,8)...

Suspektní syndrom dráždivého tračníku

Dobrý den, píšu momentálně podruhé. Můj předchozí dotaz měl ID427402 a byl psán...

Sustanol a třezalkový čaj


Sustanon ,,,undestor

Dobry den,,,mohl by me napsat sustanon nebo undestor obvodni lekar?

Sustanon a Concor


Sustanon a sex

Dobrý den. Jsem deset dní po aplikaci sustanonu a stále se nic neděje. Je to...

Sušené goji - kustovnice čínská

dobrý den již 3 měsíce pravidelně používám sušené goji ( zaliju horkou vodou...

Sušené ovoce

Dobrý den, mé dceři jsou necelé dva roky a miluje sušené ovoce. Chci se zeptat,...

Sušší kůže na přirození

Dobrý den, chci se s Vámi poradit. Již asi druhý týden mám takovou sušší...

SUŠŠÍ moč a krev v moči

Dobrý den, děkuji předem za objasnění Manžel byl na preventivní prohlídce...