Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Sustanol a třezalkový čaj

Léky Ondřej 21.9.2007

Dobrý den,
mohu pít třezalkový čaj, pokud jsem léčen sustanonem? Děkuji Ondřej

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Ondřeji. V lékových interakcích Sustanonu se uvádí pouze léky ovlivňující srážlivost krve a pro léčbu diabetu. Třezalka má protizánětlivý účinek a zároveň komplexně působí na nervovou soustavu v uklidňujícím smyslu. Vzájemné ovlivnění těchto 2 prostředků bych tedy nepředpokládal. Přesto, pokud budete mít nadále pochybnosti, je dobré je konzultovat s Vaším ošetřujícím lékařem, který Vám Sustanon indikoval.

Související dotazy

Vynechání tablet a třezalkový čaj
Dobrý den. Beru antikoncepci Bonadea, ale vzhledem...
Čaj z Vilcacory
Dobrý den,může matka užívat čaj z Vilcacory,když nemá...
Třezalkový čaj a cipralex
Dobrý den, beru antidepresiva cipralex, na které nesmím...
Marjánkový čaj,
Dobrý den, vážená poradno, Od rodinného přítele...
Čaj na spaní pro epileptiky
Dobrý den! Ráda bych se zeptala, zda není nebezpečné,...
Migréna a zelený čaj
Dobry den, trpim migrenami. Zajimalo by me, zda zeleny...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Suspektní anémie z nedostatku železa


Suspektní angína


Suspektní angína


Suspektní arytmie


Suspektní arytmie u dítěte


Suspektni glaukom

Dobry den pane doktore, mohl bych se prosim zeptat co to znamena suspektni...

Suspektní glaukom


Suspektní močová infekce

Dobry den, dcerky (2 a 4 roku) mely asi tyden vysoke horecky - napr. jeden...

Suspektní mononukleoza


Suspektní nefrolithiáza

Dobrý večer, Chtěla jsem se Vás zeptat na nazor... mám bolesti v oblasti zad...

Sustanon ,,,undestor

Dobry den,,,mohl by me napsat sustanon nebo undestor obvodni lekar?

Sustanon a Concor


Sustanon a sex

Dobrý den. Jsem deset dní po aplikaci sustanonu a stále se nic neděje. Je to...

Sušené goji - kustovnice čínská

dobrý den již 3 měsíce pravidelně používám sušené goji ( zaliju horkou vodou...

Sušené ovoce

Dobrý den, mé dceři jsou necelé dva roky a miluje sušené ovoce. Chci se zeptat,...

Sušší kůže na přirození

Dobrý den, chci se s Vámi poradit. Již asi druhý týden mám takovou sušší...

SUŠŠÍ moč a krev v moči

Dobrý den, děkuji předem za objasnění Manžel byl na preventivní prohlídce...

Sutura menisku

Mam 3 tyzdne po operracii a uz aj chodim Môze sa nieco poskodit ? Nič ma pri...

Sutura menisku - ortéza

Dobrý den. Před čtyřmi dny mi operovali koleno a vyřešili problém sešitím menisku....

Súžená pochva

Dobrý den, pane doktore, mám už od srpna problém se svěděním pochvy.Napřed jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nadýmání a bušení srdce

Zdravím Vás. Pane doktore, je možné, aby ze zaražených větrů projevovaly příznkaky...

Pálení a štípání po pohlavním styku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat - při pohlavním styku se svojí partnerkou...

Uro-vaxom jako náhrada antibiotik?


Bolest břicha po mléce

Po studenem piti,vetsinou se jedna o mleko,me po asi dva dny boli zaludek.Takovej...

Kostrč

Dobrý den, asi už 3 měsíce mne bolí kostrč. Dříve mne bolela pouze při sezení...

Tlak na hrudi, pocit dušení, pocit na omdlení

Dobrý den, je mi 19 let a už zhruba přes rok mám opakované problémy s dýcháním....

Zhoršení vidění, roztroušená skleroza

Dobrý den, cca 1,5 měsíce jsem nově léčena kvůli vysokému tlaku - Valzap 160mg...

Přenos streptokoka


Pískání v uchu

Dobrý den Paní doktorko, už skoro rok mi píská,hučí a jakoby pulzuje u pravého...

Sumetrolim a příkrmy

Dobrý den, chtěl by Vás požádat o radu, jak postupovat při výživě syna, u něhož...

Angina

Dobry den, chci se zeptat mám anginu a antibiotika Zinnat 500 3 balení po 10ti...

Ct nález

Dobrý den,Neurolog mne poslal na CT a mám tento nález : CT L3-S1: Páteřní kanál...

Výron a poškození vazů kotníku

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně hlezna. 1. října loňského roku...

Trittico

Dobrý den. Problém, ktery chci popsat neni zrejme u mně, ale u mé manželky...

Alkohol a Ibalgin


Bolest v uchu


Bolestivá bulka v podpaží

Dobrý den, včera dopoledne jsem si v pravém podpaží nahmatala bulku, je veliká...

Zlomenina klíční kosti u novorozence

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat, co znamená zlomenina klíční kosti pro novorozence.Dcera...

Vyrážka na nártu

Dobry den. Na nártu se mi udelaly tyto pupinky, pred tydnem. Mazu to kortikoidovou...

Trávící potíže po operaci žlučníku

Dobrý den, 6.2.2015 mi byl laparoskopicky vyjmut žlučník. Bohužel tím se moje...