Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Jan . 24.11.2015

Dobrý den, přítelkyně se ptá jestli je větší nebo naopak menší pravděpodobnost možnosti otěhotnění, když nedávno dobrala Norethisteron. Děkuji H.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, nemá vliv. po dobrání NES je menstruace, a pak může otěhotnět.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Korektor Valgomed


Problémy s vaginabijarním výtokem

Dobrý den, moc ráda bych jsem se vás chtěla zeptat,budu upřímná,poslední dobou...

Výrůstky na penisu

Prosím o dovysvetleni k otázce http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/vyrustky-u-korene-penisu-dirky-na-spodni-strane-penisu-244812 Ano,...

Bolesti žaludku s rudnutím a pálením kůže

Dobrý den, už asi 30 let se trápím určitými záchvaty-nepravidelnou silnou...

Antibiotika a slunce


Kaz a díra v zubu


MUDr. Jaroslav Dragon

Ordinace lékaře specialisty - kožní

Mol by to byť syfilis?


Pád ze schodů

Dobrý den, včera jsem upadla ze schodů, byl to pád velmi bolestivý, narazila...

Bolest kyčle

Dobry den, pane doktore. Mam jiz nekolik let bolesti kolem leveho kycelniho...

Pupínek na přirození

Dobry den, nevite co to? Trochu to boli..jak se toho zbavit? A vadi to k necemu?...

Steatóza jater

Dobrý den včera jsem se ve vaší poradně ptala ohledně steatofibrosy, že se...

Tetanie

Dobrý den, je možné, aby muž 33 let prodělal aktutní záchvat tetanie (odvezen...

Vaginální záněty v těhotenství: Prevencí může být „céčko“!

Během gravidity prochází tělo mnoha změnami. Je zcela přirozené, že některé...

Bolest pod žebry

Dobrý večer pane doktore.Od rána mě bolí pod žebry i trochu žebra v obou bocích.Jako...

Bolest kolene po přisátí klíštěte

Dobrý den, pane doktore jenom jsem se chtěla zeptat. Měla jsem na břiše klíště...

Zvýšené onkomarkery CEA

Dobrý den, měla jsem gynekologické potíže, lékař mi nabral marker CEA a CA125.Ten...

Pocit cizího tělesa v hrdle

Dobrý den, již zhruba 2 roky mne trápí neustávající pocit cizího tělesa v...

Bolesti penisu při erekci

Dobry den, Už asi 3 týdny mě z ničeho nic začal bolet penis při erekci jakože...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×