Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství

Vnitřní lékařství Alena 22.2.2017

Dobrý den, můj partner prodělal onemocnění AVM, používal léky proti epileptickým záchvatům Oxarbazepine, dále silné léky proti bolestem, byl třikrát pod narkozou. V případě že bych nyní otěhotněla (léky pořád užívá, operace byla před třemi měsíce) může mít toto vliv na plod dítěte? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Léky, které užívá muž nemají na plod a na těhotenství žádný vliv. Pokud toxické léky ovlivní spermie, tak ty ovlivněné spermie nejsou schopny pohybu, jsou poškozené a vajíčko neoplodní. Takže pokud se vám těhotenství podaří, tak spermií, která je po této stránce zdravá a není ovlivněna léky. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den, měla bych otázku. Manžel prochází neoadjuvantní chemoterapii 2 cyklus...

Těhotenství

Dobrý den, před 3,5 měsíci jsem měla pohlavní styk, užívám HA, v posledních...

Těhotenství

Dobrý den, přítelkyně se ptá jestli je větší nebo naopak menší pravděpodobnost...

Těhotenství

Dobrý večer, chtela jsme se zeptat poslední menstruaci jsme mela 24-27. 10.2011...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu otěhotnět z přerušovaného sexu,...

Těhotenství

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat-poslední menstruace byla v únoru-končila mi...

Těhotenství

Dobrý den, beru antikoncepci Yasminelle, před týdnem jsem měla nějakou střevní...

Těhotenství

Dobrý den, má partnerka (31 let) je v počátku těhotenství (poprvé). Je ve...

Těhotenství

Dobrý den , 4.5-10.5 jsem měla poslední MS. HCG v krvi minulí týden 1080 po...

Těhotenství

Dobry den, rada bych se zeptala. 4 mesic neberu antikoncepci. Prvni dva měsíce...

Těhotenství

dobrý večer,mám dotaz s manželem jsme měli pohl.styk v pátek,v jaké nejbližší...

Tehotenstvi

Dobry den, rada bych se zeptala - sedmy den po menstruaci (zacatku krvaceni)...

Tehotenstvi

Dobry den uz sem k vam psala poboliva me bricho s pritelem sem spala nakonci...

Těhotenství

Dobrý den, měla bych otázku. Po porodu syna jsem měla pravidelnou menstruaci,...

Těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné otěhotnět hned první měsíc po...

Těhotenství

Dobrý den jsem v 5+6 týdnu těhotenství,pracuji jako chemička a 1 den asi 4 hodiny...

Těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat jestli by moje příznaky nějak nesouvisí s těhotenstvím....

Těhotenství

Dobrý den je mi 21 let s přítelem jsem spolu přes pul roku od toho ledna se...

Těhotenství

dobry den, mam takovy problem vyspala sem se s pritelem a ted mam strach jestli...

Těhotenství

Dobry den, treti den menstruace jsem zacla brat antikoncepci jangee, stejny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pupínky v oblasti penisu a varlat


Operace karpálního tunelu

Dobrý den,chci se zeptat jak dlouhou dobu trvá průměrná doba rekonvalescence...

Combair

Dobrý den, měsíc užívám Combair foukačku po týdnu užívání kašel ustal. Ze začátku...

Zalehlé ucho

Dobry den. Chtela jsem se zeptat asi pred tremi tydny jsem mela velkou rymu,jednou...

Zapomínání

Dobrý den, chci se zeptat. Už déle mě trápí časté zapomínání...jdu třeba pro...

Bolest krční páteře, točení hlavy, nevolnost


Snížené trombocyty

Dobrý den, opakovaně mi byla zjištěna nízká hladina trombocytů. Před rokem a...

Nolicin

Dobry den, chci se zeptat proc se pri lecich nolicin nesmim zatezovat? A zda...

Bolest uzlin a v uchu

Asi před třemi týdny mě začalo bolet v krku jakoby za levou mandlí a bolest...

Tuhnutí (trnutí) levé části obličeje

Dobrý den, Mám problémy, které mě trápí asi tak už 2 měsíce. Nejdříve to začalo...

Velmi rychlý růst vousů a chlupů

Zdravím, je mi 16 let a už 2 roky si holím vousy, ráno v 6:30 se oholím žiletkou...

Pálení při močení

Dobrý den mám dotaz ohledně pálení při močení.. Předtím jsem často trpěla na...

Dg: LS sy I. dx Spondylolistesis L5 gr. I., Foraminostenosa L5

Dobrý den, mám stálé bolesti LS páteře s vyzařováním do pravé DK, potíže při...

Utržený prsní sval

Dobrý den, mám velkou prosbu o radu. Nejlépe pokud nám můžete doporučit konkrétního...

Negativní těhotenský test


Bolest zad a dušnost


Bolest v krku, pocit knedlíku


Nimesil

Dobrý den, dostala jsem od lékařky Nimesil na bolestivou blokaci zad. Jelikož...

Loupe se kůže v uších

Dobrý den, už více jak rok se mi loupe kůže v uších a uši přitom svědí. Navštívila...

Vertigo

Dobrý den měla bych prozbu ohledně zdravotních problémů. Jsem po infarkte mám...

Reklama
Zavřít