Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Victorie . 28.3.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můžu být těhotná, když mám 3 týdny zpoždění,pobolivá mě v podbřišku. Před týdnem test positivní, ale v týdnu jsem si dělala 2 a oba negativní.K doktorce jdu až v pátek. Děkuji za Váš názor .

Odpovídá:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den Victorie, vyloučit to nelze, pokud máte zpoždění a test byl pozitivní. Doporučuji vyčkat na výsledek z ultrazvuku, případně odběry na HCG. Hezký den.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost přenosu oparu rtu na kojence


Luxace ac kloubu, postup


Bolest zad


MUDr. Jan Škorpík

Ordinace stomatologa

Sluneční brýle si pěčlivě vybírejte vybírejte podle UV indexu


Bolest krku po pádu


Bolest v podbříšku


Genitální bradavice


Brnění nohou při sezení


Boule na konci páteře


Problémy s menstruaci


Vysoky krvni tlak


Bakterie v moči u 3-letého dítěte


Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Popis EKG, desaturace


MUDr. Vladimír Holoubek

Ordinace ortopeda

MUDr. Marta Velebilová

Ordinace stomatologa

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Neurovaskulární konflikt


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×