Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství

Gynekologie Monika 5.6.2013

Dobrý den,
mám takový dotaz, dělala jsem si 3x TT a vyšel mi pozitivně. Včera mi lékař řekl, že mám dělohu zvětšenou, dnes jsem byla na sonu a doktor nic na ultrazvuku neviděl. Řekl mi, že to může být i hormonální porucha a ať přijdu za 14 dní a pak se uvidí, co dál. Je možné, že by mi testy vyšly pozitivně a nebyla jsem těhotná? A je lepší, než mi dá provokačku, aby mi vzal krev a udělal takto test. Děkuji moc za odpověď.
Přeji hezký den.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, testy nelžou, o těhotenství se jedná. Otázka je, zda se jedná o prosperující nitroděložní těhotenství. Počkejte si na příští kontrolu, krevní testy nejsou nutné ve všech případech. Při obtížích jděte na kontrolu ihned.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý večer chtěla bych se zeptat zda muže jit o těhotenství když jsem 7.3.2015...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li je možné že bych byla těhotná. S přítelem...

Těhotenství

Dobrý den paní doktorko, beru HA Mercilon vždy o půl sedmé večer. Nedávno jsem...

Těhotenství

Chci se zeptat. Už 3 týdny neberu antikoncepci a s přítelem spolu spíme bez...

Těhotenství

Dobrý večer.Už 2 roky se pokoušíme o další dítě.Máme 3 letou dceru a v roce...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, užívám antikoncepci, 1x jsem zapoměla prášek...

Těhotenství

Dobry den, jsem ve 13+2 tydnu tehotenstvi. Byla jsem u lekarky s tim, ze omdlevam....

Tehotenstvi

Dobry den chci se zeptat s pritelkyni sem mel sex s kondomem ale praskl jak...

Těhotenství

Dobrý den, pravděpodobně jsem těhotná, soudím podle těhotenských testů, které...

Těhotenství

Dobrý den, pane doktore. Je to měsíc, co jsem přestala kojil 1,5 dceru. A tak...

Těhotenstvi

Dobry den brala jsem tři měsíce antikoncepci...už dva měsíce ji neberu a snažime...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můžu být těhotná, když mám 3 týdny...

Těhotenství

Dobrý den. Mam problém chceme s přítelem díte už 9 měsíců to plánujeme a pořád...

Těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho přežívají spermie na vzduchu? Můj přítel...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat v sobotu jsme spolu s přítelem spali chtěli...

Těhotenství

dobrý den pane doktore, chci se zeptat, jestli může být perličková koupel v...

Těhotenství

Dobry den chtela bych se zeptat Jsem podvazana a chtela bych dite vim ze do...

Těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, 14.10.2015 jsem bohužel podstoupila interupci, od té doby...

Těhotenství

Dobráý den, potřebuji se zeptat, Měla jsem poslední pohlavní styk někdy před...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné umělé oplodnění dvou různých embrií...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Inzulinom

Dobry den chtela bych se zeptat,je mi 29a byla mi namerena hladina cukru v krvi...

Spondylolistéza

Dobrý den dočetla jsem se že spondylolistéza se dělí na 4 stupně,ale nevim jak...

Točení hlavy, brnění prstů, nevolnost

Dobry den. Nekolikrat za den se mi zamota hlava a obcas me brni prvni clanky...

Výsledky krve - zvýšené červené krvinky


Svědění těla


Streptokok

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o názor ohledně mého skoro šestiletého...

Mononukleóza

Dobrý den, u mého syna bylo vysloveno podezření na infekční mononukleózu. Má...

Zvýšené autoprotilatky

Dobrý den pani doktorko, po pul roce mi byl udělám opět test na autoprotilatky,...

Špatné dýchání

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Trpím poslední dobou na špatné dýchání. Při...

Nachlazení a krvácení z nosu


Červené fleky na kůži


Motání hlavy, bolest hlavy


Bolesti zad vystřelující do nohy


Tvrdá malá bulka u kořene penisu

Dobry den, už asi 3 týdny zjišťuji, že u kořene penisu mám malou tvrdou bulku,...

Brnění a křeče v rukach

Dobryden, prosím Vas, trva to tak dva mesice , mám veliké brnění v prstech a...

Chuť na sladké

Dobrý den,čím může být způsobena neustálá chuť na sladké?Případně jak se jí...

Fialový a bolestivý žalud

Dobrý den mám fialový žalud a na špičce je červený na dotek to bolí, byl jsem...

Bolest zubů po trhání nervů

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak dlouho bolí zuby po trhání nervů a jestli...

Zvýšená hladina cukru v krvi a užívání Vasocardinu

Dobrý den, od ledna 2018 užívám vasocardin 50 ráno a večer a warfarin 3 denně...

Streptokok beta hemolytický C

Dobrý večer, paní doktorko! Již od října se léčím "pomalu na vše" u své OL....