Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenstvi

Gynekologie andrea . 28.11.2011

Dobry den brala jsem tři měsíce antikoncepci...už dva měsíce ji neberu a snažime se o miminko tento mesic jsem měla menstruaci 1.11 a skončila mi 7.11 a v obdobi plodnych dnu jsem spala s partnerem!§..je to už skoro čtrnact dni a rano mi byva trochu nevolno v prsou mam takove brněni ale neboli mě na dotek a kolem bradavek mě to taky boli je možne abych byla těhotna děkují

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, možné to je, zakupte si těhotenský test.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jakým způsobem se dá snížit hladina cukru v krvi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je normální hladina cukru v krvi? Mám...

Riziko vzniku závislosti na nikotinu klesá s přibývajícím věkem

Není jistě žádným překvapením, že se s kouřením cigaret začíná v čím dál mladším...

Kamene v prostate

Doplním zodpovedaný dotaz Budem mať 66 rokov a behom mesiaca trikrát po sebe...

Když za kopřivku může mechanický tlak

Tahle nepříjemná potíž nastává obvykle po kontaktu s nějakým alergenem, po štípnutí...

Pupínky na končetinách

Dobrý den, má 4letá dcera má pupínky, některé jsou drobné červenoučké a mezitím...

Stejně jako život i očkování má svá rizika. Výhody však převažují

O očkování se vášnivě diskutuje na celém světě. Když o vakcinaci hovoří lékaři,...

Zachovat srdce v klidu se vyplatí – držíte si tak diabetes od těla

Zrychlená tepová frekvence v klidovém stavu a onemocnění srdce a cév spolu souvisejí....

MUDr. Marie Růžičková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest zad

Dobrý den, bolí mě bederní část zad. Bolest se hodně zmírnila, ale stále přetrvává....

Bolesti zubů


Otitis media u syna

Dobry den. Mam dotaz ohledne meho syna (5,5let). Do cca 4 let byl zdrav, jednou...

Tlak na pravém oku

Dobrý den. Je mi 16 let a občas pociťují tíhu či tlak na pravém oku, občas...

Mononukleóza


MUDr. Helena Holá

Ordinace praktického lékaře pro děti

MUDr. František Mudra

Praktický zubní lékař

STD - sexuálně přenosné nemoci

Sexuálně přenosné nemoci se šíří nějakou formou sexuální aktivity. Některé z...

Špatné dýchání,bolesti hrudi,prudké zvýšení tlaku,úzkost

špatně se mi dýchá,někdy ani nemám pocit že bych se musel nadechnout,potom mě...

Rentgen pat


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×