Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Anetta . 14.3.2016

Chci se zeptat. Už 3 týdny neberu antikoncepci a s přítelem spolu spíme bez ochrany pořád. Menstruace se mi dostavila o tyden později.. Mohu být těhotná?

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, udělejte si test, tím zjistíte možné těhotenství. Menstruace je již Váš cyklus a nemusí odpovídat práškům.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Stav po operaci mozku

Po operaci meningeomu v květnu 2015 na neurologie na Vinohradech jsem asi měsíc...

Kapavka ?

Dobry den, mel jsem nechraneny oralni sex (ja ji). Po 4 dnech mam pocit, ze...

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Moc velký, málo vysoký aneb Za co všechno může růstový hormon

Rodiče mívají často tendenci porovnávat vzrůst svého dítěte se spolužáky. Je-li...

Uzlina

Mízní uzliny, také označované jako lymfatické žlázy jsou součástí mízního oběhu...

Stav po operaci žlučníku

Dobrý deň, som 14 dní po operácii žlčníka, na sone som mala väčšie množstvo...

Pravděpodobnost vytvoření pakloubu

Dobrý den, 2.5. jsem si po schodech přivodila zlomeninu 5. metatarsu bez dislokace....

Bolest kloubů ruky a kolene

Dobry den.Nedavno jsem psala ohledne problemu s bolesti v zapesti a brneni prstu...

Opakované bolesti hlavy? Nechte si zkontrolovat krční páteř!

Hlava jako střep – tento stav zná spousta lidí. Příčin tohoto nepříjemného problému...

Jak dál po vypálení bradavice?

Dobrý den. Včera jsem byla na vypálení bradavic tekutým dusíkem na patě a z...

Trombocytóza u kojence


Chcete ochránit své srdce? Poznejte „srdeční ligu“

Přírodní látky sice nemohou nahradit uměle vyráběné léky s mnohem silnějším...

Možnost otěhotnění

Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou během jejích "krámů"může...

Bolest pod žebry

Dobrý den, již delší dobu mě bolívá při nádechu pod žebry na pravé straně v...

Pupinky na žaludu

Mám to už asi rok první jsem měl červené pupínky a měl jsem to cca 4 dny a pak...

Bolest zubu

Dobry den, pred 3 lety mi byla plombovana sestka vpravo dole, do te doby...

Hypertrofie slinné žlázy

Přeji pěkný den a mám dotaz.Vyšetření ukázalo ahtiTPO více než 1300ku/1 sono:zvětšená...

Špatný spánek

Jsem 57letá důchodkyně a nemůžu v noci spát.Večer třeba jdu v 11hodin spát,vzbudím...

Bolest pod lopatkou

Dobrý den, v sobotu (27.5.) mě kouslo klíště. Bohužel jelikož se jednalo o...

Hornerův syndrom a nádor plic

Dobrý den, v březnu letos jsem prodělala trombózu pod levým kolenem a následně...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×