Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Sex jjmm . 31.12.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je pravda, že při menstruaci a pár dní po jejím skončení nemůžu otěhotnět? I přesto, že beru antikoncepci mám strach, že mohu být těhotná. S přítelem jsem měla sex po skončení menstruace a v den, kdy jsem si vzala první pilulku (Artizia) z třetího platíčka. Ale druhý den jsem trošku špinila, tak mám strach, že mohu být těhotná, protože špinění nejspíše souvisí z něukončenou menstruací. Když bych si chtěla dělat těhotenský test, kdy nejdříve po pohlavním styku si test můžu udělat? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, těhotná samozřejmě být můžete, otěhotnět lze totiž kterýkoliv den cyklu. Co se těhotenského testu týče, vhodné je ho provést až v okamžiku, kdy se nedostaví menstruace, jinak nebude výsledek validní. Hezký den.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Oparenina

Dobry den potrebovala bych poradit dnes jsem se oparila horkou vodou na stehno...

Sladká chuť v ústech


Crp info

dobry den,poprosila by som vas o informacie o cpr. priatel mal asi crevnu chripku,hnacka,horucky,odpor...

Špinění


Pálení a svědění zevních pohlavních orgánů


Kožní obtíže

Dobrý den,před pár dny se mi udělal takový výrůstek u konečníku,trochu pobolívá...

Vředová choroba

Vředová choroba žaludku a dvanáctníku, peptický vřed, je defekt ve výstelce...

Priznaky nemocných nadledvinek


Pach po česneku

jestli to může něco znamenat, když člověk má zápach jak po česneku, jeho pot...

Křečové stavy v oblasti nad žaludkem

Dobrý den, moje sestra, které je 38 (v mládí operace slepého střeva a žlučníku)...

Obava z boreliózy a encefalitidy


MUDr. Pavel Vlašín

Centrum prenatální diagnostiky s.r.o.

Močení v noci

Mám na Vás prosbu,mohu sama - mimo toho abych málo pila- udělat něco proto,...

MUDr. Martina Věříšová

Soukromá zubní ordinace

Pihovaté spodní části lýtek

Dobrý den. Můj partner má již několik let silně "pihovaté" spodní části lýtek...

Výtok je cítit močí


MUDr. Světlana Fedincová

Interna a gastroenterologie

Zánět ledvin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×