Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství po ukončení antidepresiv

Lenka . 14.6.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, nedávno jsem ukončila braní antidepresiv (Cipralex) a chtěla bych se zeptat, jestli je potřeba nějaký čas, během kterého počkat než otěhotním, aby se u dítěte nevyskytli nějaké zdravotní problémy spojené s užíváním cipralexu. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Asi bych zhruba měsíc počkal před početím

Související dotazy

Antidepresiva
Dobry den spolykala jsem pred 15 minutami 6 antidepresiv...
Antidepresiva
Dobrý den, obrátila jsem se na Vás ještě s jednou prosbou....
Tinnitus a antidepresiva
Dobrý den. Kvůli tinnitu beru antidepresiva cipralex...
Antidepresiva
Dobry den ,chtěla bych se informovat jaky je rozdíl...
Antidepresiva
dobry den ,děkuji za odpověd ,užívám cipralex a předtím...
Antidepresiva generace
Dobrý den paní/pane doktoro/doktore, mám dotaz ohledně...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství po sterilizaci

Dobrý den, prosím Vás, kde mohu požádat o znovu zprůchodnění vejcovodů laparoskopickou...

Těhotenství po sterilizaci

Dobry den, chtela bych se zeptat. Mam 3deti a vsechny cisarskym rezem. Prvni...

Těhotenství po sterilizaci

Dobry den chtela jsem se zeptat jsem po sterilizaci 14 let nyni mam partnera...

Těhotenství po sterilizaci

Krásný den,mám k Vám velkou prosbu,je mi 35 let,mám dvěš děti,ve věku 22let...

Těhotenství po strumektomii

Dobrý den,v květnu mám po strumektomii,,,,nyní beru Letrox 100...TSH 12,8...mám...

Těhotenství po styku během mentruace

Dobrý den, měla jsem nechráněný styk v 5. den menstruace. Jaká je zde pravděpodobnost...

Těhotenství po šestinedělí


Těhotenství po transplantaci

jsem 5 let po transplantaci ,v 19 letech my byla provedena sterilizace a chtěla...

Těhotenství po trombóze a plicní embolii

Dobrý den, v 18 letech jsem prodělala z důvodu fixace nohy a hormonální antikoncepce...

Těhotenství po trombóze a plicní embolii

Dobrý den, v 18 letech jsem prodělala z důvodu fixace nohy a hormonální antikoncepce...

Tehotenstvi po urazu patere

Dobry den. Mela jsem uraz patere, kompresi prvniho bederniho obratle. Lecba...

Těhotenství po užívání Prokanazolu a Klionu

Dobrý den pane doktore, na opakovanou kvasninkovou infekci jsem dnes dostala...

Těhotenství po vniknutí žaludu do pochvy

dobry den, uj problem vam popisi asi takto. Je mi devatenáct a jsem panna. S...

Těhotenství po vysazení antikoncepce

Dobrý den,prosím vás chtěla bych se zeptat kdy tak dochází k otěhotnění po vysazení...

Těhotenství po vysazení antikoncepce

Dobrý den, Prosim o pomoc. 5 měsíců neberu antikoncepci. První dva cykli bez...

Těhotenství po vysazení HA

Dobrý den, Již dlouhou dobu užívám antikoncepci jeanine , které nyní vysazuji....

Tehotenstvi po zamlklem potratu

Dobry den. Je mi 31 let a pred 15 mesici jsem poprve rodila akutnim cis rezem...

Těhotenství po zánětu mozkových blan

Dobrý den, ráda bych se informovala. Manžel prodělal klíšťovou encefalitidu...

Těhotenství podle bazální teploty

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můžu z bazální teploty poznat, zda...

Tehotenství pri brani antikoncepce???

dobry den chtela bych se zeptat zda mohu otehotnet kdyz beru antikoncepci a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kožní problém

Dobrý den něco se mi objevilo u poševního vchodu,svědí to a vypadá jako bílá...

Žlutá až zelená moč

Dobrý den, věnuji se závodně kulturistice asi 5 rokem. Každý den užívám proteinové...

Bílá skrvna okolo znaménka


Plicní potíže


Bulky na penise

Zdravím, před nějakým časem se mi na spodku penisu udělali 2 ošklivé bulky....

Ekg

Dobrý den, prosím o vysvětlení popisu EKG. sin.r.64/min., poloha intermed.,...

Ušní šelest

Na konci ledna mi byl diagnostikován tinnitus. Pískání jsem začal vnímat během...

MR vyšetření

Dobrý den, prosím o vysvětlení, čeho se týká vyšetření na MR: "Mozek" a "C...

Boláky v hlavě

Dobrý den Poprosím o radu. Již několik měsíců mě trápí boláky v hlavě, hlavně...

Bolest hlavy, tlak na spáncích, malátnost

Dobrý den, už asi pět dní cítím tlak na spáncích, bolí mě hlava a občas se mi...

MUDr. Hana Smolová

Praktická lékařka

Konzumace chilli: zdraví prospívá, ovšem bez záruky


Silniční lišej už nemusí být utrpením

Kůže sedřená o asfalt, bolest a rána, která se dlouho nechce hojit – tuhle nepříjemnost...

Bolest žaludu


Nadměrné pocení a bolest v oblasti ledvin

Dobrý večer,chtěl bych se Vás zeptat paní doktorko na to,že dnes ale i v jiné...

Bolest v oblasti levého třísla

Dobry den, je mi 21 let. Pri bezne chuzi zadnou bolest necitim, ale pri delsich...

MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Pupínek na penisu a klíště

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li na přiložených obrázcích je klíště nebo...

Mononukleóza


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×