Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Test HIV a Syfilis

Gynekologie Tomáš 18.8.2015

Dobrý den,
mám dotaz ohledně léku Dolmina 50. Použil jsem tento lék 1x v sobotu večer na bolest hlavy, prozože jsem nic jiného doma neměl. Dnes (18.8.) jsem si šel nechat udělat test na HIV a Syfilis, mohl tento lék nějak ovlivnit výslekdy testů?

Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Nemějte obavy test nebude nijak ovlivněn.
Příjemný den

Související dotazy

Testy na hiv a syfilis
Dobrý den.Můžete mi prosím pomoci poradit s těmito...
Syfilis, antibiotika, vliv na testy
Ráda bych přeformulovala dotaz #208424, pravděpodobně...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
HIV a syfilis test
Dobry den, prosim Vas o radu. Je mozne jit na HIV a...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Test na syfilis, HIV po antibiotikách
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přesnost testu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test Hiv


Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Test hiv

dobrý den, pane doktore, v polovině října jsem měl rizikový styk s partnerkou,...

Test HIV

Dobry den, chtela bych se ujistit. V cervenci 2013 jsem mela rizikovy pohlavni...

Test hiv dodatek

Dobry den, myslela jsem to tak, ze jsem byla po 3 mesicich na testech na hiv...

Test hiv při těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem se ještě zeptat, jestli se hiv testuje...

Test krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali se testuje krev na HIV při běžné preventivní...

Test moči

Dobrý den, pomocí diagnostického proužku (papírku) jsem si udělal test moči...

Test moči

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli při 2. třídy lékařské prohlídky přijdou...

Test moči na drogy

Dobrý den, mám dotaz ohledně odběru moči. Byli jsme vyzváni k odběru moči,...

Test moči na THC


Test na antigen hbs ag

Dobrý den pane doktore, 48 dnů po rizikové události jsem si nechala udělal test...

Test na autoprotilátky a antibiotika

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda dlouhodobě podávaná antibiotika (cca. 1...

Test na boreliozu

Dobry den, boli mi robene testy na boreliozu. Vysledky:S anti-Bor b. IgM...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nevolnost při užívání antikoncepce.

Dobrý den, Trpím bolestivou a silnou menstruací a tak jsem po dohodě s lékařem...

Padání vlasů při léčbě warfarinem

Dobrý den, v únoru jsem prodělala pl.embolii, tromboza nebyla zjištěna.Nejdříve...

Černý kašel

Dobrý den.Černý kašel byl pozitivní bohužel nevím přesné výsledky ale když mamce...

Boulička v podpaží

Dobry den, tyden jsem mela pod pravym podpazi malou boulicku velkou jako hrasek....

Zvýšená hladina TSH a prolaktinu

Dobrý den, léčím se se zažíváním, které se upravilo po užívání Ganatonu, často...

Kousanec ale nevim od čeho

Dobrý den něco mě kouslou a nevim co jestli to ylo klište nebo komar ale nic...

Infekce přes použitou láhev na pití

Dobrý den, měla bych dotaz. Před týdnem jsem mému synovi (2,5 let) koupila...

Obstřik a alkohol

Dobrý den, paní doktorka mi dala obstrik. Kortikoidy do pravého ramene. Za týden...

Nevolnost a motání hlavy po jídle

Dobrý den. Už pár dnů mi není dobře. Zejména po jídle je mi nevolno, cítím nepříjemný...

Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, Obracím se sem čistě z dotazem ohledně této choroby, mě tato choroba...

Pyogenní streptokok

Dobrý den. Mám opakované zdravotní problémy s pyogenním streptokokem. V srpnu...

Hornerův syndrom a nádor plic

Dobrý den, v březnu letos jsem prodělala trombózu pod levým kolenem a následně...

Herpes genitalis

Dobry den, jak jsem herpes genitalni mohla dostat? Mam staleho partnera 8...

Kavernom na mozku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Diagnostikovali mi kavernom na mozku f-t v...

Bolest břicha, zad, špatná mluva

Dobrý večer p. doktore, trápí mě problém, který trvá už od léta. Mám tlak, někdy...

Tlaky v pravém podžebří

Dobrý den, asi měsíc mám divné tlaky v pravém podžebří, teploty nemám. Co by...

Bílý povlak na žaludu

Dobrý den, poslední dobou se mi na penisu objevuje bílý povlak a konec žaludu...

Svědění, pálení, píchání v levém podpaží

Dobrý den, zhruba před měsícem se mi udělala bulka v pravém podpaží, obvodní...

Bolest v oblasti křížové kosti

Dobrý den, již asi cca rok mně začalo bolet v oblasti křížové kosti.Nejvíce...

Bušení srdce

Dobrý den, je mi 23 let a již druhým dnem zaznamenávám náhlé záchvaty zrychleného...

Reklama
Zavřít