Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Test hiv dodatek

Gynekologie Wendy 30.10.2013

Dobry den, myslela jsem to tak, ze jsem byla po 3 mesicich na testech na hiv jako samoplatce. Vysla mi hodnota 0,21. Ukazala jsem vysledek svemu osetrujicimu lekari a ten mi sdelil, ze to je pouze "orientacni" vysledek, tak mi test udelal znovu. Jeste cekam na vysledky od pana doktora. Proc by to mel byt orientacni vysledek? Test byl proveden v laboratori, ktera na to ma certifikat. Takze muzu se spolehnout na to, ze jsem negativni?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Můžete být klidná, i druhý výsledek bude na 99.9 negativní.
Příjemný den

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
Test na HIV
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně rychlotestu...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
Slinná test na HIV
Zdravím, Mám dotaz ohledně slinných testů na HIV ORAQUICK....
Test na HIV
Dobrý den, bohužel jsem se na základě 3 stěrů od urologa...
Testy na HIV - spolehlivost
Dobrý den ,byl jsem na testech na HIV , 12 týdnů a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test Hiv


Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Test hiv

dobrý den, pane doktore, v polovině října jsem měl rizikový styk s partnerkou,...

Test HIV

Dobry den, chtela bych se ujistit. V cervenci 2013 jsem mela rizikovy pohlavni...

Test HIV a Syfilis

Dobrý den, mám dotaz ohledně léku Dolmina 50. Použil jsem tento lék 1x v sobotu...

Test hiv při těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem se ještě zeptat, jestli se hiv testuje...

Test krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali se testuje krev na HIV při běžné preventivní...

Test moči

Dobrý den, pomocí diagnostického proužku (papírku) jsem si udělal test moči...

Test moči

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli při 2. třídy lékařské prohlídky přijdou...

Test moči na drogy

Dobrý den, mám dotaz ohledně odběru moči. Byli jsme vyzváni k odběru moči,...

Test moči na THC


Test na antigen hbs ag

Dobrý den pane doktore, 48 dnů po rizikové události jsem si nechala udělal test...

Test na autoprotilátky a antibiotika

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda dlouhodobě podávaná antibiotika (cca. 1...

Test na boreliozu

Dobry den, boli mi robene testy na boreliozu. Vysledky:S anti-Bor b. IgM...

Test na boreliozu

Zitra rano jdu na testy na boreliozu muze test nejak ovlivnit kdyz si dnes zakourim...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odlupování vrchní vrstvy nehtu


Bolesti na pravé straně žeber

Dobrý den, už týden mě bolí na pravé straně žeber při lehání si na břicho, smíchu...

Léčba natrženého stehenního svalu

Dobry den, jak se da vylecit natazeny nebo natrzeny predni stehenni sval? Dekuji...

Kdy zaberou antibiotika

Dobrý den,syn 5let,od neděle má angínu večer na pohotovosti dostal Ospen 400...

Příznaky zápalu plic

Zdravim,musí zápal plic vždy doprovazet teplota.?Nebo jaké jsou vlastně nejčastější...

Pálení žáhy a říhání


Zvýšená hodnota bílkovin

Dobrý den, prosím o radu. Jako dárci krve a plazmy mi byly zjištěny zvýšené...

Těhotenství a užívání globulí Polygynax

Dobry den. Chtela bych se zeptat na zavadeci tablety Polygynax. Jsem v 11 tt...

Opakující se gynekologické záněty

Dobry den, jsem ve 26. tydnu tehotenstvi a od zacatku mam problemy s vytoky...

Je nutné při IMC užívat ATB?


Bolesti srdce, arytmie

Dobrý den, už tak 6 let mě trápí starosti s tím, že si myslím, že mám něco se...

Světle hnědý výtok

Dobrý den, za 3 měsíce mi bude 17 let, mám pravidelnou menstruaci která trvá...

Zvýšené hodnoty krevního obrazu a jaterních testů


Natržená uzdička


Pupínky na těle

Dobrý den,moc Vás prosím o radu-názor. Uz měsíc a pul mě a naše dvě dcerky trápí...

Cytologie

Chtěla jsem se zeptat, minulý týden mě dělali cytologii a ještě nějaké výtěry,...

Konziliární vyšetření

Pane doktore, ráda bych znala Váš názor. Byla jsem svou gynekoložkou odeslána...

Příušní žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jsou za normálních okolností hmatné příušní...

Bolest v krku


Varixy dělohy

Dobrý večer, moc prosím o zodpovězení mého dotazu. Před dvěma měsíci mi můj...

Reklama
Zavřít