Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test na HIV

N. . 13.3.2014

Dobry den, dekuji za odpoved. Jeste bych se chtel zeptat, ze test na hiv jsem si nechala delat po 3, 5, 6 a ted naposled po 7 mesicich od rizika. Vsechny vysly negativne. Posledni s hodnotou 0, 093 a referencni meze jsou uvedeny 0-1. Je to opravdu nutne test opakovat? Nebo ta doba staci a vysledek je spolehlivy? Dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Testy na HIV jsou spolehlivé a není třeba je opakovat, protože jsou negativní.

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...
Hiv testy
Dobrý den, 1.otázka: ráno 15.12.2010 jsem byla na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test na antigen hbs ag

Dobrý den pane doktore, 48 dnů po rizikové události jsem si nechala udělal test...

Test na autoprotilátky a antibiotika

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda dlouhodobě podávaná antibiotika (cca. 1...

Test na boreliozu

Zitra rano jdu na testy na boreliozu muze test nejak ovlivnit kdyz si dnes zakourim...

Test na boreliozu

Dobry den, boli mi robene testy na boreliozu. Vysledky:S anti-Bor b. IgM...

Test na cukor v tehotenstve

Dobry den. Mam absolvovat test na cukor v 24tt. Ja vsak nic sladke nejem preto...

Test na cukrovku v těhotenství

Dobrý den, dnes jsem se dozvěděla výsledky na cukr, který jsem podstoupila v...

Test na drogy


Test na GO


Test na helicobacter pylori


Test na hepatitidu C


Test na HIV


Test na hiv


Test na hiv


Test na HIV


Test na hiv


Test na hiv


Test na HIV

Dobry den, ano rizikovy styk byl v cervenci 2013. v rijnu 2013 jsem byla na...

Test na HIV


Test na HIV


Test na HIV po 6 měsících


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Znamenko ve vlasech

dobrý den, chtela bych si nechat odstranit znamenko ve vlasech, vystouple a...

Neustupující bolest hlavy

Dobrý den, již sedmý den mě bolí hlava, bolest bych přirovnala ke stavu tzv....

Vsugerování onemocnění

Dobrý den, je mi 17 let a mám takový problém. Asi před 2 měsíci jsem si na hlavě...

Bušení a píchání srdce

Dobrý den, posledního půl roku mi z ničeho nic začne velmi bušit srdce, píchá...

Čelistní pant

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jakou příčinu může mít bolest čelistního kloubo...

Zlatý stafylokok


Opožděná menstruace, možné těhotenství

Dobry den mam opozdenou menstruaci.minuly mesic jsem ji mela 13.2. a s pritelem...

Průhledný výtok

Dobrý den, už půl roku mem trápí průhledný výtok podobný slizu. V době menstruace...

Antikoncepce

Dobrý den. S přítelkyní jsme měli nechráněný sex v době kdy si zapomněla...

Alergie na bodnutí hmyzem

Každé léto dostane mnoho lidí žihadlo od vosy nebo včely. Reakce je většinou...

Def. spondyloza

Dobrý den, prosím o vysvětlení obsahu lékařské zprávy - rentgenu: C páteř:...

Citlivá kůže? Osm praktických rad na praní prádla

Máte citlivou pokožku nebo atopický ekzém a přemýšlíte, co dalšího kromě péče...

Brnění malíčku u nohy


MUDr. Jiří Kovář

Praktický lékař stomatolog

Bechtěrevova nemoc

Dobrý den! Můj přítel, 31let, má Bechtěra. Zatím je na počátku léčby, začíná...

Top 10 mýtů o rakovině

V průběhu let se na obávanou rakovinu nabalilo velké množství mýtů, my vám přinášíme...

Alergická reakce na kůži

Dobrý den, už asi 14 dní se léčím na alergickou reakci z neznámých příčin. Nemůže...

MUDr. Bohuše Lánská

Ordinace stomatologa

Délka menstruace

Už od středy mám první menstruaci..no a dneska je pondělí a pořád nemám pocit,že...

Pupínky na penisu

Dobrý den mam pupinky na penisu je to neco vazneho?(jsem stale panic) a fleky...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×