Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

TEST NA HPV

Gynekologie Lucka . 26.3.2009

Dobrý den, přemýšlím o očkování proti HPV, ale jelikož již sexuálně žiji, zajímalo by mě, zda se dá z nějakých testů zjistit, jestli sem do styku s HPV už přišla. A v případě že ano, na kolik jsou ty testy spolehlivé. Děkuji za odpověď. Lucka

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Testy z krve ( vyšetření protilátek) nejsou tak spolehlivé, jako přímý průkaz viru v buňkách sliznice děložního čípku, ale toto speciální vyšetření se běžně neprovádí. V současnosti je očkování schváleno pro dívky před prvním pohlavním stykem, ale uvádí se, že i u ženy, která již sexuálně žije má toto očkování pozitivní význam. Nejpřesnější informaci by vám ale měl podat váš ošetřující gynekolog, který očkování provádí.

Související dotazy

HPV testy
Dobry den, Partnerke bola identifikovana pritomnost...
HPV- testy
Chtěla bych se zeptat na možnost ovlivnění testu na...
Test na HPV a moluska
Dobrý den dělali mi test na Hpv z důvodu podezření...
HPV
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před...
HPV
Dobrý den je mi 23 let a asi před 4 roky mi byly zjištěni...
HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test na hiv


Test na hiv


Test na HIV


Test na hiv


Test na hiv


Test na HIV


Test na HIV


Test na HIV po 6 měsících


Test na HIV při dárcovství krve?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli při odběru krve pro účely dárcovství...

Test na HIV z moči

Dobrý den, na internetu se prodávají testy na HIV ze vzorku moči. Není to podvrh?...

Test na HPV a moluska


Test na chlamydie

Zajímalo by mě, zda se test na chlamydie dá provést ze vzorku krve (například...

Test na chlamydie

Dobrý den, cca 3 měsíce mám problémy se zánětem moč. cest. Vždy po styku mám...

Test na chlamydie

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli se může test na chlamydie ukázat jako...

Test na chlamydie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, z jakého testu se poznají chlamydie nejspolehlivěji....

Test na chlamydie

Dobry den, minuly tyden jsem byla na jiz zminenem testu na odberu moci a lekar...

Test na chlamydie z krve

Dobry den, Mel jsem nechraneny pohlavni styk a partnerce pak nasli chlamydie...

Test na infekci HIV

dobry den, prosim vas mam na vas otazku, mam bakteriu klebsiela pneumoniae,...

Test na marihuanu v laboratori

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli při testu na marihualnu v moči lze použít...

Test na mykoplazmata

Dobry den, chci si nechat udelat v soukrome laboratoři test na detekci mykoplazma...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×