Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test na HIV

St H. 18.5.2016 redakce uLékaře

Dobry podvecer . Pred rokem jsem mela nechraneny pohlavni styk . V unoru letosniho roku jsem si pro jistotu nechala udelat testy na hiv. A byl negativni je mozne ze se v krvi jeste nwukazalo ?? Nebo muzu byt klida. Jelikoz posledni dobou trpim porad na zvetsene uzliny a rymu. K tomu afty . Bolesti hlavy . Dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Test je spolehlivý již po 3 měsících od rizikového styku buďte klidná. Příjemný den

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Test na hiv
Dobry den, byla jsem po 3 mesicich a 4 dnech na testech...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test na antigen hbs ag

Dobrý den pane doktore, 48 dnů po rizikové události jsem si nechala udělal test...

Test na autoprotilátky a antibiotika

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda dlouhodobě podávaná antibiotika (cca. 1...

Test na boreliozu

Zitra rano jdu na testy na boreliozu muze test nejak ovlivnit kdyz si dnes zakourim...

Test na boreliozu

Dobry den, boli mi robene testy na boreliozu. Vysledky:S anti-Bor b. IgM...

Test na cukor v tehotenstve

Dobry den. Mam absolvovat test na cukor v 24tt. Ja vsak nic sladke nejem preto...

Test na cukrovku v těhotenství

Dobrý den, dnes jsem se dozvěděla výsledky na cukr, který jsem podstoupila v...

Test na drogy


Test na GO


Test na helicobacter pylori


Test na hepatitidu C


Test na HIV


Test na HIV


Test na hiv


Test na hiv


Test na HIV


Test na hiv


Test na hiv


Test na HIV

Dobry den, ano rizikovy styk byl v cervenci 2013. v rijnu 2013 jsem byla na...

Test na HIV


Test na HIV po 6 měsících


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×