Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tinnitus auris

Uši, nos, krk Iveta . 17.4.2011

Dobrý den, měla jsem zánět bubínku, asi po dvou dnech kapání otipaxu mi začalo v uchu pískat. Po týdnu pískání sem šla na kontrolu, paní doktorka mi řekla, že mám vpáčený bubínek a prasklou cévku, která způsobuje pískání. Předepsala mi Betahistin a injekce Milgamma. Ale na internetu jsem četla, že to nejde vyléčit. Myslíte, že se mi to spraví? A za jak dlouho asi...? Děkuji kkajfošová

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tinnitus v tak mladém věku by nemusel trvat nijak dlouho, bohužel je to individuální, nemohu předpovědět délku. Tinnitus auris je nejvíce zastoupen u lidí vyššího věku, na základě poruchy cév, nejvíce aterosklerotických. Užívejte poctivě léčbu, chodte na kontroly a určitě čase potíže vymizí. Pokud by ne, určitě by vás lékař/ka poslali na speciální vyšetření na kliniku /vyšší pracoviště/. Hezký den.

Související dotazy

Pulsatorní tinnitus
Dobrý den, prosím o jakékoliv podrobnější informace...
Tinnitus
Dobrý den,prosím o radu,je mi 30 let,lékaři na ORL...
Tinnitus
Dobrý den, pokud Tinnítus vznikne nadměrným užíváním...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tinnitus

Dobrý den, okolo Vánoc jsem sem dávala dotaz ohledně pískání v levém uchu, doufala...

Tinnitus

Před třemi týdny jsem měl poměrně nahlas sluchátka, ve kterých jsem poslouchal...

Tinnitus

Dobrý den, měl bych prosím dotaz týkající se šelestu v uších. Před necelými...

Tinnitus - kalcifikace

Dobrý den, kvůli pískání v uchu a bolesti hlavy mne neurolog poslal na CT...

Tinnitus a alkohol

Dobrý den, byl jsem na ORL a doktor mi oznámil, že mam tinnitus. Dostal jsem...

Tinnitus a antidepresiva


Tinnitus a bolesti hlavy

Vážený pane doktore, zhruba před 20 lety mě postihla Menierova choroba v důsledku...

Tinnitus a poruchy chovani

Dobrý den,mam asi rok silný tinnitus,kapačky,leky nezabiraji.Jsem nedosychava...

Tinnitus a zákaz řízení

Dobrý den, léčím se na piskot v uchu ( tinnitus). Piskot mi vadí v případě ticha...

Tinnitus a závratě

Dobrý den, prosím Vás o vysvětlení RTG krční páteře a zda s touto diagnózou...

Tinnitus dá se to ?

Dobrý den, mám 14 roků a trochu mi píská v pravém uchu.Přes den se do dá, ale...

Tinnitus laser

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat u tinnitu, když jsem byl na léčbě laserem,...

Tinnitus Prosím o rychlou odpověď

Dobrý den. Začalo to tak že mě bolelo v krku tak, jakoby sucho v krku,pořád...

Tinnitus v hlavě, mravenčení končetin, bolest na prsu a lopatce

Dobrý den, je mě 24 let a přibližně od poloviny ledna tohoto roku trpím tinnitusem...

Tinnitus v levém uchu

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Poslední asi 2 měsíce mě trápí jednostranný tinnitus...

Tinnitus, náhle vzniklý

Před třemi lety mi ze dne na den zalehly uši a začalo mně v nich šumět a "hrát"....

Tinnitus, sluch a hudba

Dobrý den, již cca od 12 let mám lehký tinnitus. Možnou příčinou byly výrůstky...

Tinnitus, tlak v hlavě

Dobrý den, posledních pár dnů mi mírně píská v uších, pociťuji tlak v hlavě,...

TINNITUS, TURBINOPLASTIKA

Vážený pane doktore, mám přesně 3 týdny po turbinoplastice. Dnes jsem vysmrkala...

Tinnitus,bolest krční páteře a nespavost

Dobrý den,chtěl bych požádat o radu k mému již dlouholetému problému.Asi od...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×