Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv kapek na antikoncepci

Antikoncepce Kristýna . 25.5.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, někde jsem se dočetla, že antibitikové kapičky z lichořeřišnice velké mohou mít vliv na hormonální antikoncepci, je to pravda? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Není to lék, jen potravinový doplněk a antikoncepci nijak neovlivní, nemějte obavy. Příjemný den

Související dotazy

Vliv na antikoncepci
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda častější požití...
Vliv antikoncepce
DObrý den ,chci se zeptat mám již jedno díte,v tehotenství...
Maji antibiotika vliv na antikoncepci?
dobry den chtela jsem se zeptat kdyz uzivam antibiotika...
Vliv antibiotik na antikoncepci
Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci Tri-Regol,...
Vliv antibiotika na antikoncepci
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda mohou mít...
Vliv antikoncepce
Dobrý den, zajímalo by mne zda HA má vliv na změnu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv hormonů na otěhotnění

Dobrý den, před 11 lety mi byla odebrána štítná žláza, nasazeny leky Letroch...

Vliv HPV na vývoj plodu

Pane doktore, mám jedno zdravé dítě. Nyní jsem těhotná a u plodu je zjištěna...

Vliv hudby na lidské zdraví

Dobrý den, četl jsem článek o písni kvuli které mnohé děti spáchali sebevraždu. http://www.paraweb.cz/smrtici-melodie-hry-pokemon-red/ Chci...

Vliv hypotonie na dítě

Děkuji za odpověď. Pane doktore ještě se chci zeptat ohledne mé otázky, že mi...

Vliv chemoterapie na oplodnění

Dobrý den, můj přítel má zhoubný nádor na slinivce a střevě. Lékaři, mu nedávají...

Vliv chlamydií na porod

Dobrý den, ve 36. týdnů mi z poševních sekretů gynekolog zjistil chlamydie....

Vliv chrómu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mohou nastat nějaké zdravotní obtíže...

Vliv infekce na srdce

Jaké druhy infekce ( např. angína, chřipka,...) jsou nejvíce potenciálně nebezpečné...

Vliv jater na akné

Dobrý den, už druhým rokem mám zvýšené jaterní testy, konkrétně hodnoty AST...

Vliv jedlé sody na hormonální antikoncepci

dobrý den paní doktorko prosím poraďte, často mívám problémy se zažíváním a...

Vliv kojení na štítnou žlázu

Dobrý den, kojím 16 měsíců, nyní na testech je jeden z hormonů štítné žlázy...

Vliv koloidních minerálů a pasty na zubní sklovinu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, aby užívání kyselého...

Vliv kombinace léčiv na zdraví

Dobrý den, mé partnerce byl diagnostikován Sjogrenův syndrom a léčí se se štítnou...

Vliv konzumace alkoholu na slinivku


Vliv konzumace brusinkových preparátů na rozvoj ledvinových kamenů.

Dobrý den. Dnes jsem Vám psala dotaz ohledně diety při ledvinových kamenech...

Vliv konzumace ryb na vývoj inteligence dítěte v těhotenství


Vliv kortikoidů na vývoj plodu


Vliv koření na vysoký krev.tlak


Vliv kouřeni během kojení na psychiku dítěte


Vliv kouření cigaret


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×