Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zatím neznámá diagnóza

Mozek a nervy ivana . 16.10.2008 redakce uLékaře

Leden: zánět průdušek. Teploty 39,5. klacit – nepomáhá. Trvání 3 týdny.prý to byla mycoplazma pneumonie.(v krvi a likvoru už není) Konec měsíce jsem hrabala listí a házela kompost, tak při nadýchání se studeného vzduchu mě začalo dost výrazně pálit na průduškách; Únor: na levé části hrudníku nahoře záchvatovité bolesti do zad i do hrudníku (asi 20minut); přichází kdykoliv a nemizí ani při různých polohách; po měsíci bolest mizí Březen: slabost celého těla jako při chřipce, bolest svalů, pálení uprostřed hrudníku, které přechází do celého hrudníku. Po teplém jídle více zhoršení, vadí průvan na hruď krk, hlavu, zvýšená teplota; žádná rýma, žádný kašel. 7 tablet RECOXY – potíže ustanou - po týdnu se potíže vrací; 10 tablet RECOXY – potíže ustanou –asi po týdnu se se to znovu opakuje. různá vyšetření-vše negativní (srdce, neurolog, revmatolog, gastroskopie i bronchoskopie-jen polip a možná v dětství se setkala s TBC (černé jizvičky-nepotvrzená TBC) Potíže přetrvávají, začnou pálit do krku i do půlky hlavy. Vadí teplo na hruď a záda. Sem tam mrazí hlava. Duben: nasazena antibiotika SUMAMED 3x na potvrzené chlamidie v krvi.Potíže stejné a jedině na chvíli zabere recoxa žádný jinný prášek. Květen: pásový opar-svědí. Antibiotika DOXYBENE; potíže neustoupili proto jsem nastoupila do nemocnice Krnov na interní oddělení. V nemocnici slabost, noční pocení, horkost v celém těle, velká žízeň až 5litrů denně a pálení na hrudi a krku. I mimo jiné vyšetření srdce, prý virový zánět srdečního svalu (půl prášku PRESTARIUM). Odeslána domů. Po 5 dnech zhoršení bolesti, horkost u srdce, vynechávalo mi a pocení. Červen: nemocnice Olomouc(1.interní klinika). V krvi neprokázán virový zánět srdečního svalu. Opět odeslána domů s horkostí hrudi, krku a hlavy. Červenec: začínají bolesti na hrudi, zádech, hlavně pod žebry-pásově. Opět záchvatovité bolesti. Bolesti trvají měsíc. CT srdce s kontrastní látkou, která u mě vyvolala velkou citlivost nervů, slabost – CT v pořádku.Oči mi na večer řežou, jak kdyby tam byl písek. Srpen: neurologie ve vojenské nemocnici Olomouc. 10x kapačka na uvolnění páteře-nezabírá. Dokonce cítím nervy na hrudi: jako kdyby se mi tam pohybovali. Bolest na hrudi je i škrábavá, cukavá,zhošení po horkém pití,jídle. Začíná horkost v páteři a jde to i do hlavy.Cítím, jek kdyby se mi na hrudi(pod sternem) něco ucpávalo. Na hlavu vadí průvan-studí mravenči. Velké pocení. 5x kapačka kortikoidů-mírné zlepšení. Vyšetření páteře MR (mag. rez.) – v pořádku jen mírné změny v bederní a krční páteři (nerv není nikde skříplí ani páteř není nikde blokována). CT plic – bez kontrastní látky – v pořádku. Dále lumbální punkce- likvor též v pořádku. Ani nepřetrvává v krvi a likvoru virus pásového oparu. Září: po týdnu doma s přetrvávajícími potížemi po probuzení točení hlavy, při otáčení i při klidu. Vadí horko na hruď a páteř.(jak kdyby v páteři a okolí jsem to měla opuchlé) Doktor mě odeslal do nemocnice Krnov na neurologické oddělení. V nemocnici analgetika, prášky na psychiku. V hrudi cítím pichlavé jehličky a nervy jako by mi putovali po hrudi, totéž i na hlavě, tedy od spánku do tváří. . A taky mám slabost krku, jako kdybych nemohla udržet hlavu. Bolest hlavy. Stav se nelepší až po 4 kapačkách kortikoidu (DEXAMED). Přestává se motat hlava, krk nebolí ani jehličky necítím. Avšak bolest na hrudi je mírnější ,ale přetrvává . Při kortikoidech cítím jak mi cukají nervy na levé straně zad a hrudi a pod žebry jak mě to kdysi bolelo. MR mozku bez kontrastní látky v pořádku. EEG v pořádku. EMG v pořádku. Likvor v pořádku. Krev v pořádku. V nemocnici jsem měla zvýšené teploty (37,0-37,5). Říjen: odeslali mě domů, i když jsem měla stále potíže i motání hlavy. Prý je vše vyvolané psychikou. Nasadili mi krabičku PREDNISOLU. Stav se nadále zhoršuje, slabost krku a točení a bolest hlavy. Cítím jak mi nervy putují v hrudi, v zádech, v obličeji. Bolest a mravenčení pod hrudní kosti a sem tam mravenčení, cukání a horkost páteře. Zorničky mám stále úzké, ale vždy jsem je měla velké. V noci pocení. Bolesti jsou někdy tak velké na deset bodů. Nemoc mě nenechá spát. Usnu jen po prášku na spaní(jen na tři hodiny). Cítím, jak v místě kde to bolí, jde někdy takový stahující pás a stáhne se k tělu.Začalo mi to cukat i v trojuhelníku pod žebry, též mě to tam táhne.Když se pohybuji, tak necítím nervy putovat v těle, ale jakmile lehnu tak mě protínají tělem žhavé píchavé bolesti a to v hrudi, břichu v zádech(projede to třeba ledvinou,do střev….) V zádech mně stále cukají nervy ,a víc je to na levé straně.Pálí mě ramenní svaly. Horké jídla,pití.teplá koupel- potíže se zhoršují. Chová se to, jako kdybych měla zánět, ale zatím se v krvi nic nepotvrdilo. Od srpna jsem v oblasti mezi srdcem, na sternu cítila jako kdyby tam něco rostlo ,chvíli se to uvolnilo,(ulevilo se mi) ale pak se to zase ucpalo.ted to stále cítim ucpané a v tlaku. Na infekčním v Opavě mi brali krev – Chlamydie + konfirmace, aCCP, ENA screening, ANA, ACLA, ANCA, anti ds dna, ALT, aST, CK, myoglobin, LDH, ELFO, imunoelfo, fT4, TSH, CA125, CA19-9, CA72-4, coxsackieviry – vše negativní Prosím moc o brzkou odpověd,protože mám tak velké bolesti,prášky už moc nepomáhají a tady doktoři už neví co by to mohlo být. Všichni mi říkají větu, až budu vědět, ať jim přijdu říci.Děkuji, že si na mě uděláte chvíly čas.Je-li možnost také se někde objednat,kdo by mi pomohl. Předem děkuji S pozdravem Ivana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, máte za sebou opravdu perný rok, nicméně všechna možná vyšetření máte podle Vašeho popisu již za sebou, a to s víceméně negativním výsledkem. Ač se Vám to možná v této chvíli zdá nesmyslné, zauvažujte i o vhodnosti psychologické či psychiatrické intervence, ne všechny problémy jsou organického původu. Moc dalších možností bohužel nevidím.

Související dotazy

Neznámá diagnoza
dobrý den, nepíšu kvuli sobě, ale kvuli dobrému příteli....
Neznámá bulka
Dobrý den,mám na vás otázku.cca před 3 měsíci se mi...
Neznámá vyrážka na penisu
Dobrý den,už tak cca před rokem se mi na penisu vytvořila...
Diagnóza
Dobrý deň, chcela by som sa Vás spýtať, čo znamená...
Diagnoza
Zdravím vás , může mi lékař během pracovní neschopnosti...
Diagnoza
dobry den pan doktor, chcel by som sa Vas spytat co...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zátěž retgenovými paprsky

Dobrý den, chtěla bych poradit, jak postupovat, v médiích se často upozorňuje...

Zatěžování nohy po osteosyntéze

Dobrý den pane doktore, jsem 10 týdnů po operaci spir.zlomeniny diaf. femuru,...

Zatěžování po plastice předního zkříženého vazu

Dobrý den, mám skoro 3 měsíce po plastice předního zkříženého vazu. Cítím, že...

Zátěžové EKG

Dobrý den, obracím se na Vás s velikou prostou, zda by nám bylo možné vysvětlit...

Zátěžové Ekg

Chci se vas na neco zeptat prosim.Pri fyzicke aktivite se strasne zadychavam...

Zátěžové EKG/ergometrie

Dobrý den pane doktore, je mi 30 let a jsem aktivní sportovec.Před cca 2...

Zatím do vztahu nechce

Dobrý den, je mi 20 let a kupodivu jsem si tentokrát nenašel dámskou známost,...

Zatím nebyl přeočkován vakcínou proti tetanu, černému kašli a záškrtu kvůli časté nemocnosti.

Dobrý den, syn (6 let) má jít na odstanění nosní mandle kvůli opakovaným zánětům...

Zatím nevyřešitelný problén

Dobrý den, v půlce února jsem navštívil urologickou pohotovost. Měl jsem bolest...

Zatim nezjisteno

P. DOKTORE MUJ PROBLÉM JE TAKOVÝ: OD PORODU SYNA V R.1989 JSEM MĚLA KOMPLIKOVANÝ...

Zatínání břišních svalů ve spánku

Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že ve spánku samovolně zatínám břišní...

Zatížení po natrženém prsním svalu

Dobrý den, v listopadu minulého roku jsem si při cvičení natrhl prsní sval....

Zatížení přetrženého předního zkříženého vazu před operací

Dobrý den, při sportu jsem utrpěla zranění menisku a došlo k přetržení předního...

Zátka v krku

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Už asi půl roku mám několikrát denně...

Zatlačené oko mnutím

Dobrý den, prosím o radu. Skoro každý večer si silně mnu oči, protože dost často...

Zatlé pěstičky v klidu

Dotaz se týká mé dvouleté dcery.Všimla jsem si ,že v posledních dnech má v klidovém...

Zatmění

Dobrý den,dnes jsem se koukala chvilku na zatmění slunce přes svářečskou kuklu...

Zatmění před očima

Dobrý den, poslední dobou, hlavně ráno při vstávání, se mi dělá černo před...

Zatmění před očima

Dobrý den, je mi 14 let. Zhruba 3 roky se potýkám s problémem takovým: Když...

Zatmění před očima

Dobrý den, je mi 14. Měřím 171 cm a vážím 65 kg. Když se rychle zvednu třeba...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zinnat 500 a slunce


Trombóza


10 měsíční kojenec-časté usínání během dne


Stržený nehet


Akné


Konec opakujících se vaginálních mykóz: víme, co zabírá


Bolest a otok kloubu na noze pod palcem


Předávkování Stopexem


Neschopnost orgasmu


ATB


Bolest hlavy a krku

Dobry den,chtela bych se zeptat.Uz skoro rok pomaham mame s manualni domaci...

Patříte mezi kardiaky? Nezapomeňte na očkování proti chřipce!


Borglycerin


Sexuální poradna


Roupi


Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně


Bolest rukou


MUDr. Otakar Stiebler

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Interupce


Mám na toaletním papíru jasně červenou krev

Krev ve stolici. Dobrý den, mám dotaz. Dnes jsem byla již asi po druhé -...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×