Adenom šž

  • Dotaz od: Katka 44 let
  • Publikováno: 4.3.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám uzel va levé polovině štítné žlázy a ještě malinký na pravé. Hormony štítné žlázy jsou v pořádku, ale užívám 1x denně euthyrox 50. Mám ale i jiné problémy třes v nohou, tlak v podkolenní, cukání ve svalech, zvýšené ASLO a občas i leukocyty, cysty na ledvinách a vaječníccích a velké problémy s koleny. Veškerá vyšetření v normě, neurolog, revmatolog, imunolog. Chlamydie byly kterým jsem dávala vinu byly negativní. Prosím zda toto může být vše od štítné žlázy, neurolog a praktická lékařka tvrdí že ano, endokrinolog že ne. Autoimunní onemocnění štítné žlázy ani jiné nebylo prokázané. děkuji Katka

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že ty cysty rozhodně od štítné žlázy nebudou. Problémy s nohama a s klouby by mohly být způsobeny vyššími hladinami ASLO, doporučovala bych dlouhodobou penicilinoterapii .

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x