Adipex retard

Je mi 21 let moje bmi vyšplhalo na 38 . Chtěl bych se zeptat zda po konzultaci s lékařem by bylo možné předepsat adipex retard , vše o něm vím jsem se vším seznámen .

Odpověď odborníka:

Vážený pane Petře, léčbu Adipexem musí průběžně kontrolovat obezitolog, neboť tento léčivý přípravek může mít závažné nežádoucí účinky. Doporučuji Vám konzultovat Vaše obtíže se specialistou - obezitologem. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: