Adipex retard

Dobry den, pred tydnem jsem prestala kojit, rada bych vedela kdy mohu zacit brat adipex retard. Musim cekat az mi uplne zmizi mleko z prsou nebo mohu zacit hned? Dekuji za odpoved, Kinga.

Odpověď odborníka:

Účinná látka fentermín, která je obsažena v tomto léku působí na centrální mozkovou soustavu a vyvolává nechutenství. Kontraindikace užívání tohoto léku během kojení je z důvodu možnosti přestupu do mateřského mléka a ovlivnění dítěte. Pokud již nekojíte, nemáte jinou kontraindikaci a lék Vám předepsal lékař, můžete ho užívat.

MUDr. Zora Dostálová
MUDr. Zora Dostálová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Praktický lékař pro děti a dorost, Praha 6

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: