Antibiotica

Mám Liedenskou mutaci a byly mi na zánět močového měchýře předepsány antibiotika BISEPTOL v jejichž příbalovém letáku jsem se dočetla, že se nesmí užívat v případě, že trpíte poruchami krvetvorby nebo pokud máte onemocnění krve... Chci se tedy zeptat zda tyto antibiotika mohu užívat či nikoliv?

Odpověď odborníka:

Můžete tyto antibiotika užívat. Vy nemáte poruchu krvetvorby, vy máte pouze změnu v koagulačním faktoru, což je obrovský rozdíl

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nové léky na cukrovku vsází na ledviny, navíc se po nich hubne!
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: