Antibiotika

Dobrý den, užívám HA minesse a minulý týden v pátek jsem měla sex se svým přítelem. Následující pondělí jsem dobrala plato s prášky a následoval pauzový týden, ve kterém jsem dostala antibiotika tzn. po pěti dnech od pohlavního styku... četla jsem článek o tom, že spermie se mohou v těle udržet až týden. Jaká je tedy pravděpodobnost otěhotnění po pěti dnech od pohlavního styku kvůli oslabení účinku HA antibiotiky? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost je malá,účinek antibiotik na snížení antikoncepčního efektu je přeceňován a týka se hlavně jen některých,například těch, které jsou užívány pro léčbu TBC Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: