Antibitoika a alkohol

Dobrý den. Beru antibiotika Azitrox 500. Ve středu je mám dobrat, ale prý mají účinek 5 dní po dobu těch 5 dní, co účinkují nesmím pít alkohol?

Odpověď odborníka:

Vzhledem k riziko poškození jater doporučuji alkohol zcela během podávání léku eliminovat.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
klacid | Od: monika kolačkova | 21.11.2013 21:32
Pila jsem na antibiotika klacid v půlce léčení víno
dvě sklenky zajímá mě účinost ?
Děkuji
reagovat
re:klacid | Od: Administrátor | 22.11.2013 10:02
Dobrý den,
také chcete položit dotaz lékaři?
V tom případě je třeba jej položit do naší poradny na stránkách http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik
Na diskuzní příspěvky lékař neodpovídá.
Děkujeme
Administrátor
reagovat
re:klacid | Od: Zuzka | 22.11.2013 08:36
Když už potřebuju antibiotika, tak také užívám Klacid. A mám s ním opravdu dobré zkušenosti. A dvě sklenky vína podle mě účinek nesníží.
Zuzana
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: