Antidepresiva

Dobrý den pani doktorko neptám se kvůli sobě la kamarádka už bere pět let antidepresiva po laktační psychóze a chtěla by nějak šetrně přejít na přírodní léčbu třezalka,bazalka a tak ale jak ste psala pani šebestíkové že pět týdnů počkat než začít přírodní léčbu to je pro ni nepředstavitelné nemůže bez toho fungovat ani den nedá se to tedy nějak zmírnit nebo něčím urychlit vyčištění těla jako třeba kopřivy a tak?chtěla bych jí moc pomoct děkuji moc za odpověď paja

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nesmírně obdivuji Váš vztah k přítelkyni. Bez konsultace s ošetřujícím lékařem-ať už jím je praktický lékař nebo psychiatr- bych rozhodně nedoporučovala léčbu antidepresívy ukončovat.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: