Antifosfolipidivý syndrom a užívání doplňků stravy

Dobrý den,děkuju za vysvětlení ohledně zalečování syndromu před těhotenstvím a kojení.Jen co znamená,že nedoporučujete uživání imunostimulačních preparátu?To je proenzi na klouby(po úrazu),femibion s kyselinou listovou bych neměla užívat? Děkuju hezký den ...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, imunostimulační léky, jsou léky , které stimulují imunitu - přípravků je mnoho i na přírodní bázi /např. Echinacea, Wobenzym, Immunostim.../ Můžet užívat bylinky, vitamíny.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: