Antidepresivum v době kojení

Dobrý den, prosím o radu zda je vhodné brát v době kojení antidepresivum - Citalopram. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o tomto se radte se svým lékařem, který lék předepsal -neznám váš stav psychiky a ani jiné podrobnosti, někdy je opravdu kvůli horm. dysbalanci / v době kojení se teprve vrací hladiny hormonů navzené těhotenstvím do původních hladin / - lepší pro jistotu antidepresivum brát - ale o tom rozhodne jedině Váš lékař, poradte se s ním. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x