Antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli řidší stolice asi 40min.po vzetí antikoncepční pilulky může nějak ohrozit její účinnost?Jsem teď ve třetím týdnu užívání.Děkuji....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marcelo! Nikoli. Řidší stolice nemusí mít nic společného s rychlostí průběhu pilulky trávicím traktem. Jednorázová řidší nebo i vodnatá stolice nemá běžně vliv na vstřebávání HAK. Jiná věc je průjem s opakovanými stolicemi a zrychlenou pasáží střevem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: