Antikoncepce

Dobrý dem. Četla jsem, že paracetamolum nebo vitamín C mohou ovlivnit účinnost HA tím, že dochází k jejímu většímu vstřebávání. Zajímalo by mě co co znamená a jestli zvýšena hladina hormonů může vést k otěhotnění? A jaké dávky vitamínu C se už berou jako vysoké?Děkuji...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato informace sice na netu je, ale není podložena bližšími informacemi, určitě se jedná o velké dávky paracetamolu /nad 8tablet/ a vit.C, při obvyklém běžném dávkování se není čeho obávat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: