Antikoncepce

Dobrý den! V období braní antikoncepce jsem měla nasazeny antibiotika s obsahem penicilinu a to zhruba u prostřed 21 dnů braní pilulek. V období pauzi 7 dnů mezi dalším balením jsem měla nechráněný pohlavní styk, je zde možnost otěhotnění? Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle popisu jste již v době pauzy antibiotika neužívala, antikoncepční ochrana by tedy měla fungovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: