Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli když pravidelně beru prášky, je potřeba ještě nějaká jiná ochrana?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání tablet hormonální antikoncepce nepotřebujete žádnou další ochranu před otěhotněním.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: